doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Jaimie Vaes showt post baby-body in bikini

Ze heeft haar oude figuur alweer terug.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jaimie Vaes showt post baby-body in bikini

Nu had Jaimie Vaes sowieso niet zo'n last van de welbekende zwangerschapskilo's, maar dat ze zo snel weer haar oude figuur zou terughebben...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Post baby-body

De vriendin van Lil' Kleine showt op Instagram haar post baby-body, terwijl ze de in juni geboren Lío Zion op haar arm heeft. Op de foto is te zien dat Jaimie babybuik volledig verdwenen is en ze 'm weer volledig heeft ingeruild voor haar loeistrakke buik.

Zorg voor baby Lío

Enfin, de kersverse mama lijkt haar nieuwe rol helemaal te omarmen. Terwijl haar fiancé weer druk in de weer is, is Jaimie vooral thuis met de kleine. Zo vertelde de rapper eerder al dat het vooral Jaimie is die voor Lío zorgt. "Hij is nog heel jong, heel fragiel, dus ik kan er vrij weinig mee. Hij slaapt en hij eet. Het is echt aan haar om aan die taak te voldoen. Het is gewoon een uurtje op de dag dat hij bij me ligt en ik hem een flesje geef.”

Ook liet hij weten het ouderschap tot dusver nog niet heel spectaculair te vinden. "Het is gewoon leuk als ik thuis kom. Er is niet veel spectaculairs aan. Ja hij slaapt, hij eet en hij poept”, aldus Jorik.

Bron: RTL Beeld: Instagram, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');