Black Panther-acteur Chadwick Boseman overleden

Sienna Miller doet bijzondere onthulling over Chadwick Boseman

Chadwick bewijst maar weer dat hij een real king was.
Sienna Miller en Chadwick Boseman

Heel Hollywood rouwde toen het nieuws bekend werd Chadwick Boseman was overleden. De Black Panther-acteur stierf op 43-jarige leeftijd aan darmkanker. Veel van zijn collega’s stonden onlangs stil bij het overlijden van Chadwick en delen warme herinneringen aan de acteur. Zo ook actrice Sienna Miller.

21 Bridges

Sienna en Chadwick speelden samen in 21 Bridges, maar even leek het erop dat Sienna niet in de actiefilm zou spelen. Sienna kon in eerste instantie namelijk niet het salaris krijgen waar ze om vroeg. En dat is waar Chadwick verandering in bracht.

“Ik weet niet of ik dit verhaal moet vertellen, en dat heb ik tot nu toe ook nog niet gedaan. Maar ik ga het vertellen, omdat ik vind dat het zo goed laat zien wie hij was”, deelt Sienna met Empire.

Salaris

De actrice vertelt dat 21 Bridges een “pretty big-budget film”, was. Gezien de loonverschillen in Hollywood probeerde Sienna te onderhandelen over haar salaris.

“Ik vroeg om een bedrag dat de studio niet zou betalen. Ik twijfelde om weer aan het werk te gaan, mijn dochter ging net naar school en het was een onhandige tijd voor me. Daarom zei ik: ‘Ik zal het doen als ik op de juiste manier word gecompenseerd.’”

Chadwick besloot uiteindelijk een deel van zijn salaris aan Sienna te schenken, om tot het bedrag te komen waar de actrice om vroeg. “Hij zei tegen me dat ik zou verdienen wat ik waard ben. Het is zo ongeveer het meest verbazingwekkende dat ik ooit heb meegemaakt. Zoiets gebeurt gewoon niet.” De actrice sluit af met de boodschap dat ze zich niet kon voorstellen dat iemand zo vriendelijk en respectvol kan zijn.

Black Panther

Chadwick werd in 2016 ziek, maar maakte dit nooit publiekelijk bekend. Eind augustus overleed hij aan de gevolgen van darmkanker.

“Het was de eer van zijn carrière om koning T’Challa tot leven te wekken in Black Panther”, luidde een verklaring op de sociale media van Chadwick. “Hij stierf in zijn huis, met zijn vrouw en zijn familie aan zijn zijde.”

Dit bericht bekijken op Instagram

It is with immeasurable grief that we confirm the passing of Chadwick Boseman.⁣ ⁣ Chadwick was diagnosed with stage III colon cancer in 2016, and battled with it these last 4 years as it progressed to stage IV. ⁣ ⁣ A true fighter, Chadwick persevered through it all, and brought you many of the films you have come to love so much. From Marshall to Da 5 Bloods, August Wilson’s Ma Rainey’s Black Bottom and several more, all were filmed during and between countless surgeries and chemotherapy. ⁣ ⁣ It was the honor of his career to bring King T’Challa to life in Black Panther. ⁣ ⁣ He died in his home, with his wife and family by his side. ⁣ ⁣ The family thanks you for your love and prayers, and asks that you continue to respect their privacy during this difficult time. ⁣ ⁣ Photo Credit: @samjonespictures

Een bericht gedeeld door Chadwick Boseman (@chadwickboseman) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9009fda7dda', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });