Say what?! Vanaf deze site kun je gratis Netflix-series kijken

Grazia tipt: deze series en films mag je deze week niet missen

Kruip jij dit weekend onder een kleedje op de bank? Dan hoef je je niet te vervelen.
Love Life

Flaneren op het strand, proosten met ijskoude drankjes en tannen in de zon: het zit er niet meer in. De zomer is finally over en we kruipen massaal onder onze kleedjes op de bank. Slaat de verveling al toe? No worries, Grazia tipt je de leukste kijktips voor de aankomende week.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Ben jij altijd wel te porren voor een good old Harry Potter-film? Lucky you, jij hoeft je het aankomende weekend niet te vervelend. De film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is geschreven door niemand minder dan J.K. Rowling en minstens zo spannend als haar andere verhalen.

In deze spannende film ontsnapt Grindelwald uit de gevangenis. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezen. Exciting!

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is vanaf 25 september op Netflix te bekijken.

Keeping up with the Kardashians - Season 18

Ben je inmiddels weer bijgekomen van het feit dat je all time favorite serie ten einde komt? Gelukkig zijn nog niet alle seizoenen uitgezonden. Sterker nog, seizoen 18 is binnenkort te zien op E!

Dit seizoen zit – uiteraard – weer tjokvol drama. Kim, Kourtney en Khloé moeten allemaal een cruciale beslissing nemen, zowel als ouders als individuen. De familie dreigt in dit seizoen namelijk uit elkaar te vallen...

Keeping up with the Kardashians - Season 18 gaat op 27 september om 21.00 uur in première op E!

Love Life

Regenachtige herfstdagen vragen om zoetsappige series. Steek die kaarsjes maar aan, grijp een glas wijn én een zak chips en geniet van het New Yorkse leventje van Darby Carter (Anna Kendrick). Als twintiger woont de brunette in New York en kan ze wel wat liefde gebruiken.

Darby is op zoek naar iemand om haar leven mee te delen en bij iedere crush doet ze weer wat levenservaring op. Zo komt ze uiteindelijk steeds dichter bij de ware liefde... Heerlijk!

Love Life is vanaf 25 september te zien op Videoland.

The Bradshaw Bunch

In de mood voor een intiem kijkje in iemands leven? Dan gaat dit Amerikaans reality-programma je heel blij maken. In The Bradshaw Bunch geeft niemand minder dan legendarische quarterback en televisie-icoon Terry Bradshaw een kijkje in zijn leven.

Hij wordt 'The Greatest of All Time' genoemd, maar brengt zijn dagen tegenwoordig door omringd door de vrouwen in zijn meest begeerde positie: World's Greatest Dad. Als echtgenoot, vader en "Papi" van The Bradshaw Bunch, helpt Terry zijn gezin bij de ups en downs van hun buitengewone leven.

Benieuwd? Je bekijkt The Bradshaw Bunch op 27 september vanaf 22.00 uur op E!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9373da85f72', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });