Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Feenstra openhartig over relatie: 'Is het altijd leuk? Hell to the no!'

Ook bij Kim en Stanley is het niet altijd rozengeur en maneschijn.

kim feenstra

Kim Feenstra en haar man Stanley Tailor zijn in de wolken met de komst van hun baby. Maar ondanks de wolk waar ze nu al een tijdje op zitten, gaat het er ook in huize Feenstra-Tailor soms hard aan toe. Zo vertelt de mommy to be in een openhartige post op Instagram.

Real talk

"Tijd voor real talk? Hier lachen we. En oprecht ook. Maar soms kunnen we elkaar achter het behang plakken. Of gewoon in een muur mee metselen want behang hebben we niet. Sinds we zwanger zijn, is veel zijn schuld", begint ze haar openhartige maar ook zo herkenbare post.

Niet altijd even leuk

Toch vertelt Kim dat zij niet de enige troublemaker in huis is. Ook haar vriend is volgens haar niet de makkelijkste. "Verre van, hou op schei uit. Heb er echt een boekwerk aan. Maar soort zoekt soort, want als er een vrouw eigenzinnig, dominant en pittig kan zijn ben ik het wel. Ik laat me echt niet zomaar iets vertellen."

Door de zwangerschap hebben de twee elkaar volgens Kim weer helemaal opnieuw leren kennen. "Met lelijke kanten en mooie kanten. En beseffen ook dat je soms aan jezelf moet werken in plaats van altijd naar elkaar te wijzen. Dat zijn we aan onszelf verschuldigd, maar ook naar ons kind toe straks. Is het altijd leuk? Hell to the No! Maar wie heeft ook ooit gezegd dat alles in het leven altijd leuk zal zijn?" En zo is het maar net!

Bekijk de hele post van Kim hieronder.

Dit bericht bekijken op Instagram

Tijd voor Realtalk? Hier lachen we. En oprecht ook. Maar soms kunnen we elkaar achter het behang plakken. Of gewoon in een muur mee metselen want behang hebben we niet. Sinds we zwanger zijn, is veel zijn schuld.🤣 Maar hij mag het niet op mijn hormonen gooien want dan is het aan! Bloedlink ben ik dan. En kan hij eigenlijk ook maar beter gewoon niks zeggen want alles is dan irritant. Maar als hij niks zegt vind ik hem ongeïnteresseerd. Hij is ook geen makkelijke man hoor. Verre van, hou op schei uit. Heb er echt een boekwerk aan. Maar soort zoekt soort, want als er een vrouw eigenzinnig, dominant en pittig kan zijn ben ik het wel. Ik laat me echt niet zomaar iets vertellen. Houden van hem en ons doe ik in alle kleuren van de regenboog. We hebben elkaar door onze zwangerschap opnieuw leren kennen. Met lelijke kanten en mooie kanten. En beseffen ook dat je soms aan jezelf moet werken ipv altijd naar elkaar te wijzen. Dat zijn we aan onszelf verschuldigd maar ook naar ons kind toe straks. Is het altijd leuk? Hell to the No! Maar wie heeft ook ooit gezegd dat alles in het leven altijd leuk zal zijn? Ondanks alle emotionele rollercoasters zijn we ondenkbaar blij met ons toekomstige wonder. En aan het einde van de dag ook altijd weer met elkaar. En voelt ons kind als een kroon op onze liefde voor elkaar. We hebben individueel zonder en met elkaar een heftig verleden maar we delen met liefde ons heden en staan met beide benen al in de toekomst. Zoetsappig zijn we niet. Wel een heel hoop echte lobi met een rauw randje. #realtalk

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Misschien ook voor jou:
Kim Feenstra reageert op zwangerschap: 'Ik heb lastige weken gehad'
Showbizz
  • Brunopress, Instagram