Kim Feenstra reageert op zwangerschap: 'Ik heb lastige weken gehad'

Aaahw!
Kim Feenstra reageert op zwangerschap: 'Ik heb lastige weken gehad'

Kim Feenstra maakte eerder deze week het heugelijke nieuws bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Het model reageert nu voor het eerst op haar zwangerschap tegenover RTL Boulevard.

Nieuws

Afgelopen woensdag vertelde Kim via Instagram in blijde verwachting te zijn samen met haar vriend Stanley. "Er groeit een kindje hier. Er groeit iets in mijn lichaam", vertelt Kim. "Het is nog steeds wennen."

Lees ook: Volgers Kim Feenstra in de ban van mysterieuze post

Moeilijk

Kim vertelt dat ze zich op dit moment goed voelt, maar dat ze het ook een tijdje erg moeilijk heeft gehad. "Ik heb lastige weken gehad. Ik heb me heel beroerd gevoeld."

Het model vertelde eerder al openhartig over de ivf-behandelingen waar ze aan begonnen was. "We beseffen echt allebei dat het een zegen is. Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar des te dubbel is ons plezier. We proberen van elk moment te genieten, ook al zijn er momenten dat ik niet echt gezellig ben", aldus Kim.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f900a66a3aa6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });