Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sonja Bakker deelt verdrietige reden achter gewichtsverlies

"Ik kan jullie zeggen, verdriet gaat je niet in je koude kleren zitten."

Sonja Bakker

Sonja Bakker deelde onlangs een foto op Instagram waarna veel volgers haar 'te mager' en 'te dun' noemden. Inmiddels deelt de blondine de heftige reden van haar gewichtsverlies...

Verdriet

"Vanmorgen plaatste ik een foto dat ik heel happy ben. Heerlijk tien kilometer gelopen met mijn dierbaren. Heel veel mensen vinden mij blijkbaar op dit moment te dun en te mager. Ik kan jullie zeggen, verdriet gaat je niet in je koude kleren zitten", begint Sonja haar verhaal.

Verlies

"Inderdaad, ik ben de afgelopen maanden een paar kilo afgevallen. Mijn vader (en beste vriend) is twee maanden geleden overleden. Door al het verdriet wat een plekje moet krijgen, ben ik juist gaan wandelen met mijn hond en familie in de natuur. En inderdaad, geen trek in eten en tranen met tuiten, legt de schrijfster uit.

Op het emotionele bericht krijgt Sonja gelukkig een hoop positieve reacties. "Knap van je om dit te delen! Waarom hebben mensen altijd gelijk een oordeel. Is niet niks", klinkt het in de reacties. Ook schrijft een volger: "Tussen iets denken en een opmerking plaatsen zit een groot verschil. Zo zie je maar... het kwetst. Sterkte Sonja."

De 76-jarige man overleed aan de gevolgen van darmkanker en is een jaar lang dag en nacht verzorgd door zijn familie.

Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve volgers, Vanmorgen posten ik een foto dat ik heel happy ben. Heerlijk 10 km gelopen met mijn dierbaren. ♥️Heel veel mensen vinden mijn blijkbaar op dit moment te dun en te mager. Ik kan jullie zeggen, verdriet gaat je niet in je koude kleren zitten. 🙏😔Inderdaad, ik ben afgelopen maanden een paar kilo afgevallen. Mijn vader , en beste vriend is 2 maanden geleden overleden. Wij hebben hem een jaar lang dag en nacht verzorgd met zoveel liefde🙏Door al het verdriet 😢😢wat een plekje moet krijgen ben ik juist gaan wandelen met mijn hond en familie in de natuur. 💐🥰En inderdaad geen trek in eten en tranen met tuiten. 😢😔 Sorry lieve volgers, ik vind dat ik dat even met met jullie moet delen. Ps deze foto is een half jaar geleden , voordat mijn vader is overleden. Maar evengoed maakte we met onze lieve kinderen het beste ervan 🙏 Wil iedereen steunen die iemand is verloren in deze tijd. 🙏❤️ #allesheefttijdnodig

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl) op

Misschien ook voor jou:
Heftig: actrice Jessica Alba doet bizarre onthulling
Showbizz
  • AD
  • Brunopress