Zien: Kaj Gorgels deelt eerste beelden Temptation Island

De presentator geeft ons alvast een klein voorproefje.

Na het succesvolle Temptation Island en Temptation Island: VIPS, is het nu tijd voor Temptation Island: Love or Leave, de vernieuwde versie van de populaire guilty pleasure show. En de opnames zijn nú bezig in het zonnige Italië! We can't wait! Benieuwd naar de eerste beelden? Kijk mee.

Beelden

Niemand minder dan Kaj Gorgels en Monica Geuze zullen het gloednieuwe seizoen van de realityshow gaan presenteren. De twee zijn op dit moment in Italië voor de opnames en Kaj kan het niet laten om alvast wat beelden te delen in zijn Instagram Stories.

Op de beelden grapt Kaj met een aantal sarcastische teksten dat de spanning om te snijden is in de villa. Wat hij daarmee precies bedoelt? We zullen nog even moeten afwachten.

Nieuw concept

Het nieuwe seizoen van Temptation Island zal er vergeleken met voorgaande seizoenen een tikkeltje anders uit gaan zien. Waar het bij de vorige Temptation Island-varianten ging om de vraag of de stellen de verleiding kunnen weerstaan, draait het nu om iets anders. Namelijk: zijn de stelletjes met de ware?

De koppels geven elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. De vorige keer waren de verleiders erop uit om een relatie kapot te maken, maar nu zijn de singles dus zelf ook op zoek naar een relatie.

Benieuwd naar de eerste beelden? Bekijk ze HIER.

Dit bericht bekijken op Instagram

Het eerste kampvuur…. @monicageuze

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes) op

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Temptation Island

Laatste nieuws