Zien: zo zag Love Islands Remco er vroeger uit

Love Islands Josephine-Charlotte blikt terug op tijd in de villa

In een uitgebreide Instagram-post blikt ze terug op het avontuur.
Love Islands Josephine-Charlotte

Helaas moest Josephine-Charlotte onlangs de Love Island-villa verlaten. Ze vertrekt dan ook zonder nieuwe liefde naar huis, en dit is wat ze over het avontuur zegt op Instagram.

Bericht

"Wat een rollercoaster", begint Josephine-Charlotte haar verhaal. "Eerst en vooral wil ik jullie allemaal één voor één bedanken voor alle lieve berichtjes. Helaas is mijn avontuur in de villa beëindigd en heb ik de liefde niet gevonden, maar wel vriendschappen voor het leven. Daarnaast heb ik mezelf nog beter leren kennen en grenzen leren verleggen als persoon", gaat ze verder.

Deelname

"Iedereen verdient gelijke kansen en ik heb deze met beide handen aangegrepen. Ik zou de tijd enkel terugdraaien om nog MEER te genieten, want de tijd raast er voorbij!", vertelt ze over haar deelname. Josephine-Charlotte geeft vervolgens aan dat de kijkers maar veertig minuten van een hele dag zien en dat er daardoor vaak alleen sensatiebeelden worden uitgezonden. "Iedere keuze die ik maakte, maakte ik met mijn hart en niet om in het spel te blijven", aldus de deelneemster.

De Vlaamse krijgt veel positieve reacties onder het bericht. "Ik had bij jou zeker gezien dat je in het huis voor de liefde ging. Het was van je gezicht af te lezen, je hebt het super gedaan", schrijft iemand. En ook "Je was een zeer puur persoon om te zien", schrijft een andere volger.

JC werd samen met Kai naar huis gestuurd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Hoi iedereen! Wat een rollercoaster.. Eerst en vooral wil ik jullie allemaal één voor één bedanken voor alle lieve berichtjes (berichtjeee🙈)! Helaas is mijn avontuur in de villa beëindigd en heb ik de liefde niet gevonden maar wel vriendschappen voor het leven. Daarnaast heb ik mezelf nog beter leren kennen en grenzen leren verleggen als persoon. Iedereen verdient gelijke kansen en heb deze met beide handen genomen. Ik zou de tijd enkel terugdraaien om er nog MEER van te genieten want de tijd raast er voorbij! Helaas zien jullie maar 40 minuten van telkens 24h waardoor jullie vaak enkel sensatiebeelden zagen. Iedere keus die ik maakte, maakte ik met m’n hart en niet om in het spel te blijven. Stay true to yourself but never change yourself are others. Big love, JC 💛 ( Binnenkort mogen jullie al jullie vraagjes stellen! )

Een bericht gedeeld door Josephine-Charlotte Lecluyse (@lecluysephine) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75f76ceee5d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });