Yay! De Bachelorette-presentator Rick Brandsteder onthult: ‘Er komt een nieuw seizoen

De presentator onthult alvast een tipje van de sluier.

Lees ook

De Bachelorette met niemand minder dan Gaby Blaaser bleek een groot succes te zijn. Fans van het datingprogramma vroegen zich dan ook af: komt er een nieuw seizoen? En, jawel, presentator Rick Brandsteder bevestigt dat er inderdaad een nieuw seizoen komt, maar er gaat wel iets veranderen…

De Bachelor

Rick laat weten dat er een nieuw seizoen van het datingprogramma in de maak is, maar dat dit keer een man de felbegeerde vrijgezel wordt. “Ik hoop dat we weer een mooi seizoen kunnen maken, en dan waarschijnlijk met een Bachelor”, deelt de presentator met Trouw.

Het blijft helaas nog even gissen wie de nieuwe Bachelor wordt.

Kandidaten

Geruchten gingen eerder al de ronde dat Gerard Joling de nieuwe Bachelor zou worden en dat er een gay-versie van De Bachelor zou komen. Niets bleek echter minder waar. Shownieuws meende dat bepaalde opnames in het buitenland voor De Bachelor waren, maar deze opnames bleken voor een ander programma te zijn. Oops.

Eerder grapte De Bachelorette-kandidaat Niek al in Louise Laat Ze Weer Lachen dat hij volgend seizoen gewoon weer meedoet aan het datingprogramma. Niek als Bachelor? Dat lijkt ons wel wat!

Bron: Trouw | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook