Maxime Meiland reageert op geruchten rondom erotische webcamsite

"Het was een slechte periode in mijn leven", vertelt Maxime.

Lees ook

Het leven van Maxime Meiland ligt continu onder een vergrootglas. Zelfs haar gegevens bij de Kamer van Koophandel werden onlangs in de media besproken. Maxime richtte in 2016 een eigen erotische webcamsite op en reageert nu voor het eerst op deze geruchten.

Slechte periode

Afgelopen zondagavond vertelde Olcay Gulsen tijdens Shownieuws over de webcamplannen van de blondine. Olcay had met Maxime gesproken over de geruchten rondom haar eigen erotische webcamsite. De site met de bedrijfsnaam Divine Live had Maxime tijdens een slechte periode in haar leven opgezet.

“Het was een slechte periode in m'n leven en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik was erg zoekende, maar uiteindelijk heb ik er nooit iets meegedaan en is het nooit van de grond gekomen”, aldus Maxime.

Reactie manager

Maxime registreerde haar eenmanszaak eind juli in 2016. Toch bleef het enkel bij een registratie, zo liet haar manager destijds weten aan Party.

Het zou hier dus gaan om een erotische webcamsite, waarbij de blondine zelf op zoek ging naar modellen via Facebook die op Divinelivemodels.com wilden staan. Volgens Party zouden de modellen vermoedelijk uit de kleren moeten durven gaan.

Dit vermoeden blijkt volgens hen uit een inmiddels verwijderd Facebook-bericht op de pagina van het bedrijf, waarin stond dat Maxime op zoek was naar vrouwen met een mooie, verzorgde uitstraling en die open-minded denken.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook