Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oops: Katy Perry had naam van dochter eigenlijk al verklapt

In een interview vertelde Katy eigenlijk al meer over de naam van haar kindje.

Katy Perry

Katy Perry en Orlando Bloom zijn onlangs de trotse ouders geworden van een dochtertje. De kersverse ouders delen dat hun new bundle of joy met de naam Daisy Dove door het leven gaat, maar eigenlijk had Katy de naam van hun baby girl al een keer verklapt…

Daisies

Katy had slechts een paar maanden geleden nog een interview met ET Canada waarin ze over haar nieuwe album Smile praat. Op de nieuwe plaat van de zangeres staan onder andere de nummers Daisies en Harley’s in Hawaii. ET Canada vroeg dan ook of Katy overwoog om haar kindje Daisy of Harley te noemen.

De zangeres wist de interviewer echter op een ander spoor te brengen. “Ik heb nooit aan de naam Harley gedacht. Wow! Harley is een mooie naam. Harley Bloom. Wacht even… ik schrijf het op”, zei de zangeres. “We hebben een lijst met namen, of course. Deze naam past er goed tussen. Ik zal het naar Orlando sturen.” Katy zei dus niks over de naam Daisy…

Eerste kindje

Daisy Dove is het eerste kindje van Katy en Orlando samen. Orlando heeft uit een eerdere relatie, met topmodel Miranda Kerr, een zoon van negen jaar oud. Voor Katy is dit haar eerste kindje.

In een eerder interview met The Tonight Show, vertelde Orlando al dat hij enorm uitkeek naar het krijgen van een dochter. "Ik voel me erg dankbaar, natuurlijk, want ik krijg een dochtertje. Ik kijk er zo naar uit om een meisje te krijgen. Ik hoop dat ze net zoveel van me zal houden als ik van haar.”

Misschien ook voor jou:
Hoogzwangere Katy Perry zit er helemaal doorheen
Showbizz
  • ET Canada
  • BrunoPress