EOTBDD-Yasmine onderneemt verdere stappen na mishandeling

EOTBDD-kandidaat gespot met voetballer Justin Kluivert

De twee lijken het erg gezellig met elkaar te hebben.
Justin Kluivert

Hmmm... Hangt er liefde in de lucht? Ex on the Beach: Double Dutch-deelneemster Djessy deelde onlangs op Instagram een zonnig kiekje met niemand minder dan voetballer Justin Kluivert.

Vrijgezel

We kennen Djessy als de knappe deelneemster van EOTBDD. Zij had het tijdens de afleveringen van dit seizoen enorm gezellig met Elias Giannoccaro. Echter, Elias ruilde Djessy aan het einde van het EOTBDD-seizoen in voor Yasmine Pierards.

Inmiddels is Djessy vrijgezel en vertoeft zij tijdens haar vakantie op het zonnige Ibiza. Dit blijkt uit de bikinikiekjes op haar Instagram. Maar dat is niet alles. Op Instagram Stories spotten wij de EOTBDD-kandidaat met de handsome Justin.

Justin Kluivert

Justin voetbalt op dit moment voor AS Roma in Italië. De zoon van oud-voetballer Patrick Kluivert had in het verleden een relatie met Jaimy Scheepers, maar is inmiddels vrijgezel.

De knappe voetballer geniet op dit moment ook van zijn vakantie op Ibiza. Op Instagram Stories zien we Justin samen met Djessy. Of dit puur vriendschappelijk is? We don't know.

Bekijk de Instagram Stories van Djessy en Justin *HIER*

Dit bericht bekijken op Instagram

☀️

Een bericht gedeeld door Justin Dean Kluivert (@justinkluivert) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6e006c6a84c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });