EOTBDD deelnemer Robin doet boekje open over Stacy

Dít is de nieuwe vriendin van EOTBDD's Robin

Robin is weer helemaal gelukkig in de liefde met zijn nieuwe vriendin.
Robin

Robin Carrasco kennen we natuurlijk allemaal uit Ex on the Beach: Double Dutch, waar hij vooral optrok met Stacey. Velen dachten zelfs dat de twee er een relatie aan over hadden gehouden, maar dat bleek achteraf niet zo te zijn. Echter, de Vlaamse hunk is op dit moment wél van de markt. Robin is happily in love!

Vriendin

Het gaat hier om de pretty Alicia Bonora. Haar afkomst is vermoedelijk Italiaans. Ze heeft al een kindje uit een eerdere relatie en werkt als model en influencer. Ze heeft dan ook een slordige 270.000 followers op Instagram.

Dat de twee gelukkig met elkaar zijn, is duidelijk. Het stel plaatst verschillende kiekjes op hun Instagram Stories. Cute!

Relatie

Na het afgelopen seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch kregen ook veel andere deelnemers een relatie. Zo kreeg Evan na het programma een relatie met Roos Nijland and they are still going strong. Ook deelnemers Dennis en Olivia kregen eenmaal terug in Nederland een relatie, alhoewel deze romance maar van korte duur was.

Via een Instagram-post maakte Olivia vorige maand bekend dat het stel een punt achter hun relatie had gezet, omdat hun karakters te verschillend waren. Het hele verhaal lees je hier.

Bekijk *HIER* de lovebirds Robin en Alicia.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f74244f3f3c3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });