Bizarre details rondom looks Selling Sunset’s Christine Quinn

Christine tast diep in de buidel om goed voor de dag te komen.

Dat Selling Sunset's Christine Quinn very extra is, hoeven we je niet te vertellen als je de serie hebt gezien. En dan hebben we het niet alleen over de door haar bezorgde drama. BuzzFeed onthult namelijk een paar bizarre weetjes over de looks van de blondine.

Opvallende looks

De real estate agent is met haar lange blonde lokken, goedgevulde lippen en opvallende kleding zonder twijfel een opvallende verschijning. En daarvoor tast ze diep in de buidel.

Zo hebben de zolen van haar mega hoge hakken vaak de kleur rood – en iedereen weet dat daar een pittige price tag aan vast zit, zien we de ene na de andere designer bag tevoorschijn komen en zijn de kleur van haar nagels altijd afgestemd op de kleur van haar outfit.

Ka-ching!

Toch zijn het vooral haar beautylooks waar BuzzFeed een aantal opvallende details over heeft weten te ontfutselen. Zo wordt er in de welbekende ponytail van Christine heel veel tijd gestoken. En met heel veel tijd, bedoelen we zo'n twee uur. Ook laat ze haar make-up doen als er wordt gedraaid voor Selling Sunset. Prijskaartje? Zo'n 1000 dollar per draaidag. Ka-ching!

In een interview met Heather McDonald voor Juicy Scoop op YouTube vertelt Christine echter dat ze off set een stuk minder om haar uiterlijk geeft. Zo is ze meestal 'gewoon' in een jeans te vinden, en draagt ze naar eigen zeggen weinig tot geen make-up.

Tsja, als je voor opnames zo'n 1000 dollar per dag neertelt, kunnen we ons voorstellen dat je het de rest van de week rustig aan doet.

Bron: BuzzFeed | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws