Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cole Sprouse bevestigt breuk met Lili Reinhart

De acteur laat zich voor het eerst uit over hun breuk.

Cole en Lili

Ongeveer vier maanden geleden werd bekend dat Riverdale-acteurs Cole Sprouse en Lili Reinhart na drie jaar een punt achter hun relatie hadden gezet. Verder werd er niks losgelaten over de reden van de breuk, althans tot nu. Lili deed twee dagen geleden een boekje open over haar privéleven en nu reageert ook Cole op de breuk via een Instagram-bericht.

Breuk

Cole deelt een foto op Instagram, waarop te zien is dat Lili in het bos staat. Hij vertelt in de caption dat de twee in januari al uit elkaar gingen en dat ze in maart definitief een punt achter hun relatie hebben gezet.

"Wat een geweldige ervaring heb ik gehad. Ik voelde me altijd gelukkig en koester het feit dat ik de kans kreeg om verliefd te worden", schrijft de acteur. Er is dan ook geen sprake van haat en nijd tussen de twee acteurs. "Ik wens haar niets anders dan ontzettend veel liefde en geluk."

Hij sluit zijn bericht af met het feit dat Lili's nieuwste film vrijdag uitkomt. "Ik weet zeker dat ze er net zo geweldig in is als in alles wat ze doet", aldus Cole.

Therapeut

Ook Lili deed twee dagen geleden een boekje open aan Refinery29 over de breuk met Cole. Lili liet weten dat deze maanden de meest emotionele maanden uit haar leven zijn geweest. Ze gaat daarom regelmatig langs bij een therapeut.

"Mijn therapeut vertelde mij dat mijn lichaam zich aan het terugtrekken is uit de liefde. Op sommige momenten in mijn leven heb ik elk greintje trots laten vallen om te zorgen dat mensen van mij houden. Neem alsjeblieft de pijn een dag, een seconde, een uur weg, zodat ik die verbondenheid weer kan voelen. "

Lili sprak ook over haar nieuwe gedichtenbundel, Swimming Lessons, die volgende maand uitkomt. "Ik voelde de behoefte om deze gedichten te schrijven, omdat ik bang was dat mensen hun eigen beeld zouden creëren van hoe mijn liefdesleven eruitzag."

Misschien ook voor jou:
Cole Sprouse gespot met déze Riverdale-collega
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • BSR