Riverdale's Cole Sprouse en Lili Reinhart uit elkaar

Lili Reinhart lijkt breuk met Cole Sprouse te bevestigen

Lili doet een boekje open over haar stukgelopen relatie met Cole Sprouse.
Lili en Cole

Ongeveer vier maanden geleden werd bekend dat de Riverdale-acteurs Cole Sprouse en Lili Reinhart na drie jaar een punt achter hun relatie hadden gezet. Verder werd niks losgelaten over de reden van de breuk, althans tot nu. Lili doet nu een boekje open aan Refinery29 over haar stukgelopen relatie.

Veranderingen

Fans vermoeden dat Lili zich voor het eerst uitspreekt over de breuk met Cole en hoe de pandemie haar leven heeft veranderd.

"Voor het eerst in vier jaar, was ik in staat om alles op stop te zetten. Het lukte me om alle veranderingen in mijn leven te verwerken", vertelt ze. De actrice voegt eraan toe dat het voor haar voelde alsof ze zich in een zwarte tunnel bevond en ze er niet meer uit kon komen. "Ik kon het licht niet zien. Ik had zoiets van: ik heb het gevoel dat ik doodga."

Lili laat weten dat liefdesverdriet hebben twee kanten op kan gaan. "Ik heb gezien dat veel mensen – als het gaat om liefdesverdriet – die leegte proberen te vullen met sex, coke, eten en alcohol, maar de leegte die bleef. Ik nam de minder heftige weg en behandelde gewoon mijn shit. Ik moest mijn eigen pijn het hoofd bieden. "

Therapeut

Lili laat weten dat deze maanden de meest emotionele maanden uit haar leven zijn geweest en ze gaat daarom ook regelmatig langs bij een therapeut.

"Mijn therapeut vertelde mij dat mijn lichaam zich aan het terugtrekken is uit de liefde. Op sommige momenten in mijn leven heb ik elk greintje trots laten vallen om te zorgen dat mensen van mij houden. Neem alsjeblieft de pijn een dag, een seconde, een uur weg, zodat ik die verbondenheid weer kan voelen. "

Gedichten

Lili sprak ook over haar nieuwe gedichtenbundel, Swimming Lessons, die volgende maand uitkomt. "Ik voelde de behoefte om deze gedichten te schrijven, omdat ik bang was dat mensen hun eigen beeld zouden creëren van hoe mijn liefdesleven eruit zag."

Eén regel lijkt de aandacht van fans te trekken in het artikel en verwijst rechtstreeks naar enkele van de gedichten die Lili heeft geschreven: "Ik zeg niet dat mijn vriend met een andere vrouw sex had. Ik zeg: ik voelde me verraden."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75fdc56437f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });