Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chrissy Teigen was zwanger tijdens borstoperatie: 'Test was negatief'

Chrissy kreeg na haar big announcement veel vragen van haar followers.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen maakte vorige week bekend dat zij en haar grote liefde John Legend in verwachting zijn van een derde kindje. Volgers van Chrissy zijn blij voor het koppel, maar maken zich ook ongerust. Het model onderging namelijk onlangs nog een operatie. Op Twitter laat Chrissy weten dat zij op dat moment nog niet op de hoogte was van haar zwangerschap.

Zwangerschap

Chrissy kreeg na haar big announcement veel vragen van haar followers over de zwangerschap. "Was ze zwanger toen ze haar operatie had afgelopen juni? Ik ben in de war," schreef iemand op Twitter.

Het model onderging afgelopen juni een operatie om haar borstimplantaten te laten verwijderen. Ze laat via Twitter weten dat ze een zwangerschapstest had gedaan voor de operatie. Hier kwam vervolgens een negatief resultaat uit.

"Een paar weken later deed ik nog een test. Al vele jaren doe ik elke maand een zwangerschapstest, biddend dat ik ooit een positief resultaat zie. Ik heb nog nooit een positieve test gehad."

IVF-traject

Voor Chrissy kwam deze zwangerschap daarom totaal onverwachts. Geweldig, maar ondertussen waren zij en John ook erg bang. Haar dochtertje Luna (4) en zoontje Miles (2) zijn allebei via een ivf-traject ter wereld gekomen. "Ik ben groot voorstander van openlijk spreken over ivf. We zijn blij dat we in een tijd leven waar we kinderen kunnen krijgen via een andere weg", vertelde ze toen in een Instagram-post.

Chrissy laat op Twitter weten dat ze daarom doodsbang waren om naar elke afspraak te gaan, omdat ze nooit had gedacht dat ze op een natuurlijke wijze zwanger zou kunnen worden. "Maar het leven vindt wel een manier om je te verassen", aldus Chrissy.

Misschien ook voor jou:
Chrissy Teigen deelt allerleukste foto's van kinderen
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • BSR, Twitter