Miley Cyrus na breuk zoenend gespot met ander

En het is geen onbekende...
Miley Cyrus na breuk zoenend gespot met ander

Slechts een jaar nadat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt, hebben Miley Cyrus en Liam Hemsworth de handdoek in de ring gegooid. Lang heeft de zangeres geen liefdesverdriet gehad, want ze is alweer zoenend gespot met een ander.

Break-up

Volgens People Magazine begonnen de geruchten zaterdag, nadat de popster een foto van zichzelf op Instagram plaatste zonder trouwring. Die bleken waar.

"Liam en Miley hebben nu besloten om uit elkaar te gaan," vertelde iemand van Miley's management aan People. "Almaar ontwikkelend, veranderend als partners en als individuen, hebben ze besloten dat het het beste is om op zichzelf en hun carrières te focussen. Ze blijven toegewijde ouders voor de huisdieren die ze samen hebben, maar slaan liefdevol hun eigen pad in."

Lees ook: Waarom Miley Cyrus voorlopig geen kinderen met Liam Hemsworth wil

Zoenend gespot

De breuk is nog maar net bekend of de zangeres is al zoenend op een boot gefotografeerd met Kaitlynn Carter, de ex van realityster Brody Jenner. Foto's van de twee verschenen op TMZ, waarop Jenner via sociale media reageerde, wat weer leidde tot een reactie van Miley.

Jenner zei op Instagram over het zoenende tweetal: "Pas maar op! Er zullen snel foto's volgen waarop Liam en ik elkaars handje vasthouden op het strand." Miley kon er niet om lachen en schreef terug: "Brody, ga lekker een tukkie doen in je truck om even af te koelen #HotGirlSummer."

Cyrus heeft nooit een geheim gemaakt van het feit dat ze zich tot zowel mannen als vrouwen aangetrokken voelt.

Bron: BuzzE, beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9af5288f262', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });