Zo zit het nu tussen Temptations Channah en Quentin

Ze vertelt er alles over.
Zo zit het nu tussen Temptations Channah en Quentin

Hoewel we allemaal wisten dat het moment eraan zat te komen, was Channah's bekentenis aan Yolanthe toch nog wel een beetje spannend. Yolanthe reageerde dan ook behoorlijk geschokt en in de sneak peek is te zien dat ook de andere kandidaten zich rot zijn geschrokken. Toch betekent Channah's betekenis exit voor haar en Quentin, en dus besloot Ferry Doedens haar op te zoeken tijdens Temptation Gossip.

Relatie

De inmiddels hoogzwangere Channah is inmiddels alweer een tijdje thuis in Nederland, waardoor Ferry haar een bezoek bracht om te kijken hoe het nu met haar gaat.

Maar waar Channah's zwangerschap naar eigen zeggen vlekkeloos gaat, is dat wat betreft haar relatie met Quentin een heel ander verhaal. Zo vertelt ze dat de twee helaas niet meer samen zijn. "We kunnen allebei niet wachten totdat de kleine er is, daar hebben we heel veel zin in. Maar qua relatie is er weinig."

Lees ook: Zo reageert Yolanthe op babynieuws Channah

Andere man in het leven

Toch kunnen de twee elkaar maar moeilijk loslaten. Zo vond Channah het soms nog best lastig om niet te denken aan Quentin en een andere vrouw. En andersom geldt hetzelfde. "Niet per se dat ik met anderen iets doe, maar wel dat er op een gegeven moment een andere man in mijn leven komt. En dat is dan ook nog eens bij zijn kind."

In de aflevering van volgende week is te zien hoe Channah en Quentin elkaar na een week weer terugzien. Enne, dat gaat er nogal heftig aan toe...

Bron: Temptation Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8f1ca65cc09', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });