Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Esmée van Kampen: 'Ik ben vaak bedreigd geweest'

Wow! De actrice doet een behoorlijk boekje open...

Esmée

Velen kennen Esmée van Kampen van de bekende supermarktreclames. Hoewel de actrice veel positieve reacties krijgt op haar acteerwerk, zijn er ook mensen die Esmée niet echt kunnen waarderen. Dat vertelde ze gisteren in Op Vrijdag.

Herkend

Esmée wordt veel herkend op straat vanwege de supermarkt reclames. Soms is dat leuk, maar de actrice heeft het liever niet. "Ik vind het best wel lastig en ben dan heel jaloers op collega's die niet herkend worden. Ik kan er nog steeds niet aan wennen", vertelt Esmée.

Bedreigd

Esmée's acteerwerk is van grote invloed geweest op haar dagelijks leven. Zo vertelt ze dat ze zelfs bedreigd is geweest. "Ik ben vaak bedreigd geweest. Ik durfde heel lang mijn huis niet uit. En er was een site met een dartbord en een teller. Met daarop hoe lang het nog duurde voordat ik een nekschot zou krijgen." Heftig!

Waarom mensen zoiets zouden doen blijft onduidelijk voor Esmée. "I don't know. Ik was kennelijk heel irritant. Ja, ik weet het niet. Dus dit was voor mij heel heftig."

Het heeft ervoor gezorgd dat Esmée nu een beetje achterdochtig is geworden. "Als je nu dan leuk benaderd wordt, ben ik altijd nog een beetje achterdochtig", aldus de actrice.

Misschien ook voor jou:
Kylie Jenner komt met nieuwe Kylie Skin-collectie
Showbizz
  • Superguide
  • BSR, Instagram