Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít wondermiddel om beter te slapen tijdens de hitte gaat viral

Vannacht weer zitten woelen, omdat je niet kon slapen? Dat is vanaf nu voorbij. Er bestaat namelijk een spray waardoor je binnen no time in slaap valt. Klinkt als een droom die uitkomt, niet waar?

Temperatuur

Er is bijna niets zo belangrijk als een goede nachtrust, vooral wanneer je een belangrijke dag voor de boeg hebt. Wanneer dit niet lukt, kan dit nogal frustrerend zijn. Toch is er voor alle mensen met insomnia nu een oplossing die écht zou werken.

Wondermiddel

Het magische Deep Sleep Pillow Spray van This Works zou je volgens de veelbelovende reviews namelijk de nachtrust geven waar jij al die tijd al zo naar verlangt. De aromatherapeutische spray met lavendel en kamille haalt de sleeping beauty in jouw naar boven en is volgens de reacties dus hét wondermiddel voor iedereen die niet in slaap kan komen.

Of het spul ook echt werkt, dien je natuurlijk zelf uit te proberen. Toch gaat het product van 22 euro als warme broodjes over de toonbank, want inmiddels zijn er al meer dan twee miljoen van verkocht. Niet beslist een goedkoop product dus, maar zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Deep Sleep Pillow Spray van This Works
Misschien ook voor jou:
Jongen verzint geniale hack voor verkoeling tijdens de warmte
Lifestyle
  • Women's Health
  • iStock