Hebben: deze 5 OPPO gadgets zijn deze zomer onmisbaar

Een noise canceling headphone is toch wel echt een musthave deze zomer. Bovendien staat die nieuwe smartphone ook nog hoog op onze wishlist. Herkenbaar? We’ve got you covered! Tijdens het OPPO Festival kun je deze gadgets met leuke kortingen bemachtigen.

OPPO Festival 

Deze zomer zitten dansjes op een festival er helaas niet in. Luckily, zijn er genoeg virtuele festivals en livestream concerten. Ook OPPO draagt zijn steentje bij en riep daarom een ander soort festival in het leven: namelijk het OPPO Festival. Tijdens het OPPO Festival kun je van 10 augustus t/m 30 augustus de beste smartphones en mooiste accessoires voor een scherpe prijs in de wacht slepen bij verschillende shops. Op de website van OPPO kun je meer informatie vinden over deze gadgets, maar we hebben deze toffe OPPO producten alvast voor je op een rijtje gezet.

1. De OPPO Find X2 Pro + gratis OPPO Enco W51 draadloze headphones t.w.v. €119

Deze smartphone is niet zomaar een telefoon. De OPPO Find X2 Pro was namelijk de allereerste 5G-telefoon die in Nederland te koop was. Dankzij de 120Hz QHD+ 10bit AMOLED screen is het beeld van dit toestel loepzuiver. Bovendien laadt hij dankzij OPPO's eigen SuperVOOC 2.0-snellaadtechnologie als een speer: binnen 38 minuten is het toestel volledig opgeladen. De opslagcapaciteit is bovendien ongekend met ruim 12 GB RAM + 512 GB ROM. Met de OPPO Find X2 Pro kun je ook nog eens haarscherpe foto’s schieten dankzij het Ultra Vision camerasysteem. Dit systeem beschikt namelijk over een 48 MP groothoeklens + 48 MP ultragroothoeklens + 13 MP telelens én ondersteunt ook nog eens tegelijkertijd de 10x Hybrid Zoom. Hierdoor heb je de meest veelzijdige en professionele fotografie-mogelijkheden. Als dat geen mooie foto’s worden, weten wij het ook niet meer.

Als je tijdens het OPPO Festival een OPPO Find X2 Pro bij Vodafone, T-Mobile, Tele2, MediaMarkt, Coolblue of Mobiel.nl koopt, krijg je daar de OPPO Enco W51 draadloze headphones t.w.v. €119 cadeau bij. De OPPO Enco W51 draadloze headphones hebben een dynamische driver van 7 mm voor een verbeterde bass-ervaring. Bovendien kun je oproepen aannemen, van liedjes wisselen en het volume regelen met een paar simpele aanrakingen. De headphones beschikken over dubbele noise cancellation waardoor je audio-ervaring ultiem is. De innovatie features zorgen voor een gemakkelijke pairing met je smartphone én de headphones zijn ook nog eens stof- en waterbestendig. En jawel, het wordt nog beter: de headphones hebben maar liefst een speelduur van 4 uur na één keer opladen. Is je oplaadcase helemaal vol? Dan kun je maar liefst 24 uur lang muziek luisteren. Sounds good!

De OPPO Find X2 Pro + OPPO Enco W51

2. OPPO Find X2 Neo + gratis Enco W51 draadloze headphones t.w.v. €119

De OPPO Find X2 Neo is niet alleen easy on the eyes, maar is ook nog eens de allerdunste 5G-smartphone ter wereld. Het toestel beschikt over hebberigmakende camerasmartphone-features waaronder een Quad Camera die bestaat uit een 48 MP hoofdcamera, een 13 MP telelens, 8 MP ultragroothoekcamera en een 2 MP zwart-witcamera. Deze ultieme camerasmartphone biedt je ook nog eens premium gebruikservaring en beschikt over slimme functies zoals een optimale batterijduur en een goede warmteafvoer. De OPPO Find X2 Neo is daardoor een echte musthave.

Als je dit toestel tijdens het OPPO Festival bij T-Mobile, Tele2 of Mobiel.nl koopt, krijg je ook de bovengenoemde OPPO Enco W51 draadloze headphones t.w.v. €119 euro cadeau.

Let op: de OPPO Find X2 Neo ondersteunt momenteel alleen NSA 5G. De 5G-frequentiebanden die worden gebruikt door lokale telecomproviders en operators worden momenteel niet ondersteund op de OPPO Find X2 Neo. OPPO zal zo snel mogelijk, uiterlijk 30 september 2020, een OS-update leveren die de lokale 5G-frequentiebanden zal ondersteunen.

OPPO Find X2 Neo + ENCO W51

3. OPPO A91 smartphone

Heb jij wel oog voor design en ben je dol op fotograferen? Dan is deze eye catcher echt wat voor jou. De OPPO A91 smartphone wordt ook wel de vederlichte krachtpatser genoemd. Het toestel is namelijk compact, zo licht als een veertje en heeft een ergonomisch design en slank formaat. Door de 48 MP Ultra Wide Angle Macro Quadcam heb jij geen spiegelreflexcamera nodig om die haarscherpe beelden vast te leggen like a pro. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat je geheugen snel vol zit: dit toestel heeft een opslagcapaciteit van maar liefst 128 GB, goals!

Enthousiast geworden? Koop de OPPO A91 tijdens het OPPO Festival bij T-Mobile, Tele2, Ben, Vodafone, MediaMarkt, Coolblue, Mobiel.nl of Bol.com en je betaalt slechts €279 in plaats van €299. Op naar de winkel dus!

OPPO A91

4. OPPO A52

Kun jij niet zonder je telefoon en maak jij aan de lopende band foto’s? Dan is dit toestel voor jou gemaakt. Dankzij de 5000mAh-batterij is de batterijduur van de smartphone naar een hoger niveau getild. De OPPO A52 gaat daardoor de hele dag mee. Ook kun je naar hartenlust fantastische foto's maken. De OPPO A52 beschikt namelijk over vier camera's, waaronder een 12 MP hoofdcamera, 8 MP ultragroothoeklens en twee 2 MP portretlenzen. Met ruim 4 GB RAM + 64 GB ROM is het toestel ook nog eens supersnel én is de opslagcapaciteit huge!

Tijdens het OPPO Festival sleep je dit toestel voor slechts €189 in plaats van €199 in de wacht bij MediaMarkt, Coolblue, Mobiel.nl en Bol.com.

OPPO A52

5. OPPO Reno2 + OPPO Enco W31 t.w.v. €79

Maak jij graag selfies à la Kim Kardashian? Dan is de OPPO Reno2 voor jou een absolute musthave. Het toestel is uitgerust met een 48 MP Ultra-Clear hoofdcamera, 8 MP groothoeklens, 13 MP telelens en een 2 MP monolens. Dat is nog niet alles, want de smartphone heeft ook nog eens een innovatieve selfiecamera in de vorm van een haaienvin. Het oog wil immers ook wat! Daarnaast maak je met dit toestel haarscherpe actieshots thanks to de Ultra Steady Video feature. De OPPO Reno2 is uitgerust met een 6.5″ E3 AMOLED scherm en beschikt over een resolutie van 2400×1080, waardoor de beelden scherper dan scherp zijn. Ook heeft het toestel een screen-to-body ratio van 93%. Wij worden er hebberig van…

Als je de OPPO Reno2 tijdens het OPPO Festival bij KPN, T-Mobile, Tele2, MediaMarkt, Coolblue of Mobiel.nl koopt, krijg je ook nog eens de OPPO Enco W31 headphones cadeau t.w.v €79. Deze headphones hebben een dubbele noise cancelling functie en je kunt er 15 uur lang muziek mee luisteren. De innovatieve features zorgen voor gemakkelijke pairing met je smartphone en zijn ook nog eens stof- en waterbestendig! Sounds good!

Hier kun je meer info over de OPPO Enco W31 vinden.

OPPO Reno2 + OPPO Enco W31

Welke gadget past het best bij jou? De producten van OPPO kun je bij verschillende verkooppunten in Nederland kopen, waaronder Coolblue, T-Mobile, Vodafone, KPN en MediaMarkt. Bemachtig jouw favoriete gadget snel, want het OPPO Festival loopt tot 30 augustus. Bezoek de website voor meer informatie over het OPPO Festival of volg OPPO Nederland op Instagram, Facebook en YouTube voor meer inspiratie.

Dit artikel is in samenwerking met OPPO geschreven.

Bron: OPPO | Beeld: OPPO

Laatste nieuws