Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

DJ Wef openhartig over circus rondom zwangerschap van Ronnie Flex

DJ Wef was al jarenlang een grote naam in de uitgaansscène. Toch werd ze in een klap bekend bij het jongere publiek, toen bekend werd dat zij en Ronnie Flex een kindje kregen. "Ik draai alleen maar in clubs van 18+, dus ik begrijp dat de jongere doelgroep mij niet kende."

dj wef

Ronnie Flex

Ronnie Flex zorgde voor flink wat gespreksstof, toen hij tijdens zijn relatie met Famke Louise, een kindje verwachtte met iemand naders. Na een hoop gossips bleek de moeder van zijn dochter niemand minder dan DJ Wef, een afkorting van haar echte naam Wafae, te zijn. En dat zorgde nogal voor een circus.

Positief blijven

"Ik moet eerlijk toegeven dat ik zoiets had van: niet over nadenken, je bent zwanger. Het begon toen al naar buiten te komen en we moesten het toen wel vertellen. Ik dacht: ik ga er positief mee om. En als mensen slecht of whatever over je praten, so be it. Haters heb je altijd. Ik doe toch wat ik wil. Als dat je niet aanstaat, loop dan maar tegen een muur", vertelt ze in MTV's YouTube-serie Koen's Cocktails.

Inmiddels is de kleine Nori alweer 1,5 jaar oud. Naast dat zowel Ronnie als Wef ongekende liefde voor hun dochter hebben, gaan de twee ook goed met elkaar om. Zo vertelde ze vorig jaar in het winterboek van LINDA.Meiden.

"Ik had nooit durven dromen dat het zo goed zou gaan tussen ons. Voor nu is het eigenlijk gewoon 'go with the flow'. Ronell komt gewoon naar ons toe en als hij haar wil zien dan gaan we gewoon gezamenlijk wat doen. Ik vind het heel belangrijk dat hij in haar leven is", aldus Wafae.

Misschien ook voor jou:
Famke Louise openhartig over breuk met Ronnie Flex
Showbizz
  • BSR
  • YouTube