Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x een overnachting voor vijf personen in Mr. Monkey in Amsterdam

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.

mr monkey amsterdam

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 1x een overnachting voor vijf personen in city hotel Mr. Monkey in Amsterdam weg.

Mr. Monkey

Omdat het coronavirus de wereld nog steeds in zijn greep heeft, kiezen steeds meer mensen voor vakantie in eigen land. En dat hoeft heus niet saai te zijn. Integendeel zelfs. In Mr. Monkey, wat met de locatie aan de Amsterdamse singel midden in het centrum te vinden is, kunnen jij en vier bff's de avond van je leven beleven. Naast het feit dat Amsterdam natuurlijk altijd een adventure is, belooft Mr. Monkey je ook in het hotel een onvergetelijke overnachting te bezorgen.

Perfecte getaway

Naast dat je samen met je besties in de heerlijke 5-persoonskamer verblijft, krijg je van het hotel ook nog een monkeylicious drankje aan de bar, wanneer je terugkomt van een heerlijke diner bij een van de vele restaurants die Amsterdam te bieden heeft. En wanneer je 's ochtends moe en voldaan uit de heerlijke en comfortabele bedden rolt, staat er ook nog eens een heerlijk ontbijt voor je klaar, zodat je weer genoeg brandstof hebt om de stad te verkennen. Daarbij is er bij Mr. Monkey niks te gek! Lig op apegapen op de bank, vraag een lekkere romcom aan in de hangout of speel één van de vele old-school spelletjes die Mr. Monkey in de kast heeft liggen. Kortom: alle ingrediënten voor de perfecte getaway met je beste vrienden of vriendinnen.

Win, win, win!

Ben jij wel toe aan zo'n heerlijke getaway met vier van je bff's? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 1x een overnachting voor vijf personen + monkeylicious drankje aan de bar + ontbijt bij Mr. Monkey in Amsterdam weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet zijn jij en je besties straks één van de gelukkigen!


*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 11 augustus

Misschien ook voor jou:
Doe mee aan Grazia’s grote staycation giveaway!