Doe mee aan Grazia’s grote staycation giveaway!

Wil je een van deze supermooie staycations winnen?

Zin in een minivakantie in eigen land? Van luxe designhotel tot überhip hostel: Grazia zet acht staycations op een rij. En extra leuk: je kunt ook een verblijf in een van deze hotspots winnen! 

1. SAVOY HOTEL ROTTERDAM 
In het centrum van Rotterdam, vlakbij Blaak, vind je het Savoy Hotel Rotterdam. Dit hotel heeft een supertof retro interieur en sixties design en is daarmee een echt plaatje om te zien. In een paar minuten loop je naar alle hotspots van Rotterdam. Struin door de befaamde Markthal, neem een kijkje in de Kubuswoningen, plof neer op een terras in de Oude Haven of pak een watertaxi en ontdek Rotterdam vanaf het water. De kamers zijn heerlijk comfortabel met een groot bed, flatscreen-tv, een Nespresso-machine, een eigen platenspeler en een ruime badkamer met inloop-douche. Geniet in de ochtend van een uitgebreid ontbijt met vers fruit, knapperige croissants en een heerlijke cappuccino. Je dag sightseeing in Rotterdam kan niet beter beginnen. 

Wat kun je winnen?
– Overnachting voor twee personen
– Borrelarrangement incl. fles wijn voor twee personen
– Ontbijt voor twee personen

Savoy Hotel Rotterdam

2. BUNK AMSTERDAM
Hip, happening en vooral heel erg leuk: het Bunk hotel in Amsterdam is pas net open en nu al een echte aanrader. Niet alleen wegens de fijne budgetprijs (je kunt er al een kamer boeken vanaf 40 euro), maar vooral door het futuristische interieur en design. Gevestigd in de voormalige Sint-Ritakerk vind je binnen vijftig Bunk pods. Dit zijn slim ingerichte cabines waarin je maximale privacy combineert met minimale kosten. Wil je een grotere kamer? In het midden van de kerk zweven 107 compacte kamers als huisjes in een Italiaans bergdorp door de ruimte. Eet je buik daarnaast vol in het restaurant, of plof neer op het zonnige en ruime terras en maak een wandeling in het fijne Noorderpark.

Wat kun je winnen?
– Overnachting voor twee personen
– Ontbijt voor twee personen
– Gratis upgrade
– Gratis late check-inn
– BUNK signature welkomstdrankje
– €25 tegoed om uit te geven bij BUNK
– BUNK teddybeer om mee naar huis te nemen

Bunk Amsterdam

3. DESIGNHOTEL MAASTRICHT
Een hotel net zo booming als de ‘Wyck’ waarin het staat. Voor een goede dosis hospitality ben je bij Designhotel Maastricht aan het juiste adres. In een statig, historisch pand schuilt dit luxe designhotel met 105 unieke kamers met speciale thema’s. Plof neer op de gigantische bedden, geniet van een kop koffie uit je eigen Nespresso-apparaat, vergaap je aan knap design of scoor de meest hebberigmakende items bij één van de stijlvolle boetieks en conceptstores in de buurt. Goede restaurants vind je ten overvloede in Maastricht, dus bereid je voor op culinaire keuzestress.

Wat kun je winnen?
– Overnachting voor twee personen
– Borrelarrangement incl. fles wijn voor twee personen
– Ontbijt voor twee personen

Designhotel Maastricht

4. HUP
Zin in een staycation die net even wat anders is? HUP is het sportiefste hotel van Nederland mét de leukste sportclub. Hier kan alles! Fitness, tennis, voetballen, golfen, basketballen, fietsen en zelfs bowlen. Doe wat jij maar wil. Of niet, want ook relaxen is een sport. Wel op pad? Dan is de omgeving ook nog eens hartstikke leuk: een bezoek aan Eindhoven, een heerlijke fietstocht, pretpark in de buurt. Alles is zo geregeld. HUP is maar liefst 10.000 m2 groot (oftewel: twee voetbalvelden aan elkaar geplakt) en je hebt hier dan ook zeeën van ruimte. Er zijn 149 kamers die allemaal verschillend zijn, maar welke kamer je ook kiest: er zit altijd een verrassend en sportief element in. Word je blij van, niet?

Wat kun je winnen?
– Overnachting voor twee personen
– Ontbijt voor twee personen
– Diner voor twee personen
– Verrassing op de kamer

HUP

5. LOGIS RESTAURANT HOTEL DE TUINKAMER
Zin om eens echt even te relaxen? Dan is Logis Hotel de Tuinkamer echt iets voor jou. Het hotel is gevestigd in een verbouwde boerderij op het platteland vlakbij het dorp Ruurlo. Het ligt dicht bij het nationaal park De Hoge Veluwe en de grens met Duitsland. Hier maak je de mooiste wandelingen en fietstochten. Of pak een boek, ga in de prachtige tuin op het terras zitten en kom helemaal tot rust. In de aangebouwde serre is het restaurant aanwezig dat in 2005 is onderscheiden met een Bib Gourmand van Michelin. Dat betekent dat je hier heel lekker kunt eten voor een goede prijs. Bestel ook zeker een wijntje bij gastvrouw Ria Weel. Zij is vinoloog en schenkt je maar wat graag jouw lievelingswijn in.

Wat kun je winnen?
– Overnachting voor twee personen
– Ontbijt voor twee personen
– Diner voor twee personen
– Verrassing op de kamer

Logis Restaurant Hotel de Tuinkamer

6. THE DUKE BOUTIQUE HOTEL
In het hart van Den Bosch, naast de Sint-Janskathedraal en de restaurantstraat de Korte Putstraat, vind je het luxe boutique hotel The Duke. Een bijzondere plek voor bijzondere mensen, want je wordt hier echt volledig in de watten gelegd. Op je kamer vind je een grote boxspring, een inloopregendouche, een Illy-espresso-machine, gratis Netflix, een Marshall-speaker en nog veel meer designeritems van The Duke. Je kunt gratis gebruikmaken van de ultra-luxe Citygym of begin je dag met een yogasessie die in het hotel wordt aangeboden. Daarna is het tijd om het gezellige Den Bosch te verkennen. Leen een fiets van het hotel en bezoek een van de vele musea, huur een bootje en verken de stad ter water, of maak een culturele vaartochten over de Binnendieze. Wil je niet wachten tot 3 augustus? The Duke geeft alle Grazia-lezers 20% korting voor een verblijf in de periode van juli t/m september met de code GRAZIA20.

Wat kun je winnen?
– Overnachting voor twee personen
– Gratis fietshuur

The Duke Boutique Hotel

7. BANKS MANSION
Luxe, intiem en helemaal Instagram-waardig: een overnachting in deze Amsterdamse ‘Mansion’ – een monumentaal grachtenpand in hartje Amsterdam – is zeker een ervaring die je zal bijblijven. Het boutique hotel heeft 51 luxe kamers die zijn voorzien van een heerlijk groot bed, een flatscreen-tv en een goedgevulde minibar met glazen karaffen met whisky, cognac en gin, all inclusive! Geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijt met pancakes, wentelteefjes en luxe broodjes. Het perfecte begin voor een dagje struinen door Amsterdam. Bezoek het Rijksmuseum, maak een rondvaart of slenter langs de oevers van de pittoreske grachten. TIP: via een speciale samenwerking van Banks Mansion met Carlton City Hoppen kun je je verblijf ook uitbreiden met een staycation in twee andere steden: Den Haag en Haarlem. Zo maak je van jouw staycation een echte stedentrip in eigen land. Kijk hier voor meer info.

Wat kun je winnen?
– Overnachting voor twee personen
– Ontbijt voor twee personen
– Private diner aan de Amstel voor twee personen
– Verrassing op de kamer

Banks Mansion

8. THE MANOR AMSTERDAM
Het mooiste hotel van Amsterdam-Oost, zo wordt The Manor Amsterdam ook wel genoemd. Waar The Manor vroeger dienst deed als burgerziekenhuis en stadsdeelkantoor is het nu een supermodern hotel met prachtige kamers. Bijzondere zalen, een hippe hotelbar en een locatie in een van de leukste buurten van Amsterdam: wat wil je nog meer? Nou, een luxe kamer natuurlijk en dan zit je bij The Manor meer dan goed. Ga voor een deluxe kamer met uitzicht op de tuin, een junior suite of een superior twee- of driepersoonskamer. Welke kamer je ook kiest: je wordt hier volledig in de watten gelegd.

Wat kun je winnen?
– Overnachting voor twee personen
– Borrelarrangement incl. fles wijn voor twee personen
– Ontbijt voor twee personen

The Manor Amsterdam

Hoe doe je mee?

Wil je een van deze supermooie staycations winnen? Van 3 t/m 10 augustus maak je op Grazia’s Instagram elke dag kans op een verblijf in een van deze staycations voor twee personen. Houdt ons Instagramaccount HIER dus goed in de gaten.

Bron: Babette Dessing | Beeld: Hotels

Laatste nieuws