De Bachelorette's Joey onthult wat er echt tussen hem en Gaby is gebeurd

De Bachelorette's Jethro: 'Het is net alsof ze voor de date instructies had gekregen'

Jethro klapt uit de school over De Bachelorette-drama
De Bachelorette's Jethro: 'Het is net alsof ze voor de date instructies had gekregen'

Jethro Galung (30) werd vlak voor de finale van De Bachelorette naar huis gestuurd. Wij spraken hem over het avontuur, het zoen/kus-drama en zijn liefdesleven nu.

Zoen/kus-drama

Het hele zoen/kus-drama was waarschijnlijk de meest besproken aflevering van De Bachelorette. “Ik vond het heftig”, vertelt Jethro. “Ik heb na die aflevering serieus doodsbedreigingen gekregen, en mensen noemden me ‘matennaaier’.”

“Toen ik Gaby tijdens de picknick vroeg of ze met Jordy had gezoend, had ik daar geen foute bedoelingen mee. Pas achteraf besefte ik dat ze er wel heel erg op door hamerde. Nu denk ik: het is net alsof ze voor de date instructies had gekregen om haar kans te grijpen op het moment dat iets juicy’s zich zou aandringen. Je ziet op tv ook niet dat ik heel kwaad ben geweest dat dit gesprek zo pontificaal naar voren kwam. Ik vind het allemaal behoorlijk uit z’n verband gehaald.” 

Uitgepraat

En hoe is het nu tussen hem en Jordy? “Ik dacht dat het oké was, maar bij de reünie bleek hij er toch mee te zitten. Terwijl ik na die aflevering een paar keer heb gezegd: ‘Misschien moeten we nog even praten’. Inmiddels hebben we dat gedaan”, vertelt hij. 

“Jor heeft het slim gespeeld door bepaalde content online te plaatsen, dat leverde hem veel sympathie en medeleven op. Ik dacht zelf: ik hoef er ook niet te veel woorden aan vuil te maken. De band die we hebben, is niet in één keer anders, ik ben hartstikke gek op die gozer. En ik heb ook tegen hem gezegd: ‘Sorry dat ik jou hierin heb meegesleurd, maar ik heb mezelf hier echt niet mee geholpen.’ Ik ben er namelijk net zo hard uitgeknikkerd.”

Derde keus

Hoewel hij haar tijdens de opnames écht leuk vond, ziet hij een toekomst met Gaby niet meer zitten. “Die laat ik even passeren, dan zou ik derde keus zijn. Ik ben net even te oud en te ver als persoon om dat te accepteren.” 

Zijn liefdesleven staat nu even on hold. “Ik heb na Zuid-Afrika wel een tijdje een meisje gezien, maar door alle gekte van het programma – we konden niet eens samen naar buiten – is dat niet goed gelopen. Nu krijg ik wel een hoop berichten van meiden, ook van oud deelneemsters van Temptation Island, maar ik doe daar niks mee. Je staat ineens zo in de spotlights, sommige mensen willen daar gewoon op mee liften.” 

Joey, Jordy, Niek en Jethro blikken in de nieuwe Grazia terug op De Bachelorette. Nu in de winkel!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8dae3eda19b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });