doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De Bachelorette's Jordy geeft eindelijk duidelijkheid over 'de zoen'

Aha... Zo zit het dus met dé veelbesproken kus van Jordy en Gaby
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
De Bachelorette's Jordy geeft eindelijk duidelijkheid over 'de zoen'

Jordy Jahmal werd vlak voor de finale van De Bachelorette naar huis gestuurd. De reden? Hij zou gelogen hebben over een zoen met Gaby. Wij spraken hem.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Intiem

"Het maakt ook niet uit of je het een kus of zoen noemt, het was gewoon heel intiem, en volgens mij zei het meer dan haar andere lust-kusjes", vertelt Jordy. "Op het moment dat ze me naar huis stuurde, begreep ik er dan ook helemaal niets van. Ik heb er heel lang mee gezeten en mezelf allerlei vragen gesteld. Pas toen ik de uitzending terugzag, kon ik alle stukjes en beetjes bij elkaar leggen."

Chemie

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Boos was hij niet. "Ik kan me heel goed inleven in een persoon. Ik begreep haar keuze niet, maar ik begreep wel de keuze gebaseerd op het nare gevoel wat ze daaraan had overgehouden. Ik geloof nog steeds dat er iets is tussen ons; we hadden zo’n megaklik en de chemie was onbeschrijfelijk. Haar keuze is gebaseerd geweest op iets wat iemand anders heeft gezegd, maar dat heeft ook zij pas achteraf gezien."

Uitgesproken

Wel baalt hij een beetje van hoe het gelopen is. "Had Jethro zijn mond gehouden en niet hetgeen verdraaid wat ik heb gezegd, dan was ik honderd procent zeker met haar weggegaan", zegt hij. "Maar Jethro en ik hebben het inmiddels uitgesproken, en verder wil ik het laten rusten. Dit hele avontuur koester ik in mijn hart, dat neemt niemand me meer af."

Joey, Jordy, Niek en Jethro blikken in de nieuwe Grazia terug op De Bachelorette. Vanaf vrijdag in de winkel!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');