Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nikkie Plessen was bang om lichaam te verliezen

In mei is presentatrice Nikkie Plessen bevallen van haar eerste kindje Jolie Lisa Lotte.  Plessen is altijd slank gewees...

Nikkie Plessen was bang om lichaam te verliezen

In mei is presentatrice Nikkie Plessen bevallen van haar eerste kindje Jolie Lisa Lotte.  Plessen is altijd slank geweest en was tijdens haar zwangerschap bang haar ranke figuurtje voorgoed kwijt te zijn. “Ik was oprecht bang dat ik mijn lichaam zou verliezen. Dat ik heel veel vocht zou vasthouden en helemaal zou opblazen. Tegelijkertijd voelde ik me ook heel happy en vrouwelijk met die buik,” aldus de presentatrice in Grazia.

Toch had haar vriend Ruben Bontekoe minder moeite met de dikke buik van Nikkie. “Ruben had er niet zoveel last van, maar ik was al mijn hele leven gewend aan een vlakke plank. Opeens was dat een mega bult- voor mijn gevoel dan, want het viel best mee. Ik vond het alleen niet het meest briljante om sex te hebben tijdens mijn zwangerschap,” vertelt Nikkie.

De relatie tussen haar en Ruben zit nog steeds wel snor. “Hij heeft een hoger IQ, ik een hoger EQ. kan tegen hem opkijken door wat hij allemaal weet over de geschiedenis en het nieuws, en ik denk dat ik hem versterk in het sociale: etentjes en afspraken met vrienden regelen. Ik denk dat we op die manier een heel goed stel zijn.” Het hele interview met Nikkie Plessen is morgen te lezen in de nieuwe Grazia.