Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yolanthe ontwerpt kerstlingerie

De 23-jarige Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een spannende kerstcollectie  speciaal voor haar lingerielijn ontworpen...

Yolanthe ontwerpt kerstlingerie

De 23-jarige Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een spannende kerstcollectie  speciaal voor haar lingerielijn ontworpen. “Het is met heel veel kant, heel sexy in het zwart en paars”, vertelde de presentatrice donderdag in het radioprogramma van Lindo Duvall op Radio 538. “Dat vind ik wel een beetje de kerstkleuren, net als zwart en donkerrood. Heel mooi.”

Yolanthe staat natuurlijk weer zelf model in de reclamecampagne voor de kerstcollectie, zo liet haar woordvoerder weten. In maart presenteerde de brunette haar eerste eigen lingerielijn ‘Yolanthe’s choice’ voor een lingerieketen. De lijn bestaat naast lingerie uit bad- en nachtkleding. “Dat gaat hartstikke goed”, vertelde ze.

 

Naast het bedenken van de ontwerpen van haar kerstcollectie is Yolanthe heel druk  met de aankomende verhuizing naar het stulpje die zij samen met haar vriend Jan Smit liet bouwen in Volendam. “Het is echt een chaos”, vertelde ze. “We kunnen er nog niet in wonen, dat gaat nog een paar dagen duren.”