Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jude Law is gekortwiekt

Maandenlang verscheen Jude Law niet zonder hoofddeksel op straat. Hij leek iets te verbergen, want zelfs tijdens intervi...

Jude Law is gekortwiekt

Maandenlang verscheen Jude Law niet zonder hoofddeksel op straat. Hij leek iets te verbergen, want zelfs tijdens interviews en op de rode loper hield hij altijd zijn muts of hoed op.

In The Graham Norton Show in december werd er nog naar zijn wollige hoofddeksel gevraagd en schreeuwden de fans dat hij ‘m af moest doen, zo meldt Daily Mail. De acteur, die lange tijd een knipperlichtrelatie had met Sienna Miller, weigerde dit toen en zei dat hij een vreselijk kapsel had dat hij zo moest laten voor zijn nieuwste film.

“Ik ben gekortwiekt en heb het meest afschuwelijke kapsel ooit”, vertelde hij. “Jullie zien het vanzelf wel in de bioscoop volgend jaar.”

Jude was donderdag echter in Parijs voor de première van de film Sherlock Holmes: Game of Shadows, zonder hoofdbedekking! Direct werd duidelijk waarom hij zijn hoofd al die tijd verborgen had: de acteur heeft flink wat haar verloren en de inhammen zijn goed zichtbaar.

Zelf ontkent hij ooit maatregelen te hebben genomen tegen zijn teruglopende haarlijn. En zeg nou zelf, dit staat hem toch ook weer fantastisch? De man kan alles hebben!