Zien: dít is de knappe zoon van Jude Law

Whut: zoon Jude Law lijkt bizar veel op zijn vader

De twee lijken als twee druppels water op elkaar.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jude Law

Het moge duidelijk zijn: good genes run in the family. De 24-jarige zoon van Jude Law lijkt namelijk als twee druppels water op zijn vader. Zoon Rafferty Law deelde onlangs een foto waarop de twee bijna niet te onderscheiden zijn van elkaar.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Acteerambities

Zoon Rafferty, of ook wel Raff, timmert lekker aan de weg als model en acteur. Zo sierde hij onlangs de cover van de British GQ. Hierin bespreekt de 24-jarige dat hij en zijn vader heel vaak te horen krijgen dat ze enorm veel op elkaar lijken. "Die vergelijking wordt altijd gemaakt en dat vind ik wel grappig. Hij is mijn vader, dus natuurlijk lijken we dan op elkaar."

Enne, de twee lijken niet alleen qua looks op elkaar. Raff heeft net als zijn vader acteerambities. "We hebben veel overeenkomsten en zijn heel close. Nu ik wat ouder ben, helpt hij me met scripts en stuur ik hem weleens muziek." De knappe Raff laat weten dat zijn vader enorm trots op hem is.

Knappe kop

Behalve de overeenkomsten tussen het tweetal, is er één ding enorm opvallend. Want we kunnen er niet omheen: de acteur ziet er enorm handsome uit.

Om nog maar niet te spreken over zijn zusje Iris Law. Zij timmert hard aan de weg als model en heeft al verschillende samenwerkingen met Dior, Bulgari en Stella McCartney in haar portfolio. We zetten een aantal kiekjes van het tweetal voor je op een rij.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');