Darya Nucci vindt Nederlanders een verademing

“Gewoon een klus. Zo zag ik mijn deelname aan Sterren dansen op het ijs vorig jaar”, vertelt Darya Nucci aan Grazia. De...

Lees ook

“Gewoon een klus. Zo zag ik mijn deelname aan Sterren dansen op het ijs vorig jaar”, vertelt Darya Nucci aan Grazia. De professionele kunstschaatser werd in het programma gekoppeld aan wielrenner Michael Boogerd en de twee werden niet lang daarna een stel. “Ik vond Michael direct aantrekkelijk, maar ik had in Duitsland nog een echtgenoot en Michael had toentertijd ook nog een vriendinnetje”, laat ze weten. “We waren meer zakenpartners”.

Ook Boogerd was erg enthousiast over zijn danspartner. Toch was het door hun gewonnen programma al afgelopen voordat de twee voor het eerst zoenden. “En nu krijgen we samen een kindje. Ik ben in de winter uitgerekend.” En dat terwijl hun relatie nog vrij pril is en de schaatsster officieel nog getrouwd is met een ander. “Maar wat zo heerlijk is… we kunnen erover praten. Over alles”, aldus Darya.

Eigenlijk heeft Nucci altijd al geweten dat een Russische man niet bij haar past. Sterker nog, ze voelde zich nooit thuis gevoeld in de Oekraïne. “Ik vind Nederlanders écht een verademing.” (JvH)

Lees het hele interview met Darya Nucci vanaf morgen in de nieuwe Grazia!

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook