Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Best dressed: Kim Kardashian

Als er een veelbesproken kledingstijl is, dan is het wel die van Kim Kardashian. Ze weet exact hoe ze zich fashionable e...

Best dressed: Kim Kardashian

Als er een veelbesproken kledingstijl is, dan is het wel die van Kim Kardashian. Ze weet exact hoe ze zich fashionable en chique moet kleden voor een vrouw met mooie rondingen. Manlief Kanye West heeft dit jaar overigens wel ingegrepen, want hij vond de stijl van de realityster een tikkeltje te ordinair. Haar hele garderobe werd daarom flink uitgemest.

Ook stuurde de rapper zijn vriendin op dieet om een kilootje of tien af te vallen. Hij wil namelijk dat Kim hetzelfde figuur krijgt als Beyoncé, de vrouw van zijn vriend Jay-Z. Maar of dat Kim gaat lukken… Haar rondingen hebben haar immers beroemd gemaakt.

En nu is ze ook nog eens zwanger! De socialite liet weten moeite te hebben met het feit dat haar figuur al flink aan het veranderen is.

Behalve dat ze graag ‘gespot’ wordt, is Kim dit jaar ook voor het eerst op het witte doek te bewonderen. Ze gaat namelijk een rol spelen in de nieuwe film van Tyler Perry: Temptation: Confessions of a Marriage Counselor. We zijn benieuwd naar haar acteertalent. Zou ze ook haar rondingen in de strijd gooien? (DW)