Rosalie in ‘Radeloos’

Mijn mede jurylid en Grazia columniste Rosalie van Breemen, krijgt een rol in de Carry Slee-verfilming ‘Radeloos’. Ze ...

Mijn mede jurylid en Grazia columniste Rosalie van Breemen, krijgt een rol in de Carry Slee-verfilming ‘Radeloos’. Ze  gaat een pr-dame spelen van een bekend modemerk. Dat heeft filmproducent Shooting Star donderdag bekendgemaakt.

Naast Rosalie maken ook Kurt Rogiers en Govert de Roos deel uit van de crew. Rogiers is te zien als dj en fotograaf De Roos oefent zijn eigen beroep uit.

De opnamen van ‘Radeloos’ zijn deze maand van start gegaan en duren tot half juni. Regisseur is Dave Schram. eerder maakte hij films als ’Timboektoe’ en ‘Afblijven’.

Voor de casting van de film moesten jongens laten zien of ze beschikten over dj-talent. Meisjes werden de catwalk opgestuurd en liepen een modeshow. Uit de ruim zevenduizend aanmeldingen werden uiteindelijk negen mensen geselecteerd om een rolletje in de film te bekleden.

Het verhaal draait, net als in het boek, om Yara. Zij is verliefd op Paco, al krijgt ze het idee dat hij haar niet ziet staan. Daarnaast wil haar moeder Yara opgeven bij een modellenbureau. Yara vindt zichzelf te dik, dus besluit ze hele maaltijden over te slaan om zo bij Paco in de smaak te vallen en model te kunnen worden.

Renée Soutendijk, Monic Hendrickx, Victor Löw en Aart Staartjes vertonen ook hun acteerkunsten in ‘Radeloos’. De film draait vanaf 2 oktober in de bioscoop.

Laatste nieuws