Yes! Holland’s Next Top Model komt terug en je kunt je nú opgeven

Zie jij jezelf al over de catwalk lopen? Pak je kans!

Goed nieuws om het weekend mee in te luiden: het populaire tv-programma Holland's Next Top Model komt terug op de buis. We zullen echter nog wel even moeten wachten tot we weer kunnen genieten van de photoshoots en bijbehorende drama, want HNTM is eerst opzoek naar modellen. Dus, heb jij altijd al gedroomd van een modellencarrière? It's your time! Want je kunt je vanaf nu aanmelden voor het nieuwe seizoen.

Nieuw seizoen

Op Instagram kondigt Videoland aan dat er een gloednieuw HNTM-seizoen aankomt. “Ben jij all about fashion, looks en catwalks? Heb jij alles om het te maken als topmodel? Go for it!“, schrijft de streamingsdienst bij een promovideo. “Iedereen kan zich nu opgeven voor een nieuw seizoen Holland's Next Top Model“. Heb jij er altijd van gedroomd om covers van grote modebladen te sieren, blaas jij iedereen omver met jouw run op de catwalk en durf je jezelf te laten zien aan heel Nederland in dit populaire programma? Meld je dan snel aan.

Je kunt je hier opgeven voor het nieuwe seizoen. Iedereen vanaf 17 jaar oud is welkom. Go for it!

Anna Nooshin

Of het programma ook dit jaar weer gepresenteerd wordt door Anna Nooshin, is helaas nog niet bekend. Mocht dat zo zijn, dan zien we de presentatrice deze keer met een blonde coupe op televisie. Onlangs heeft Anna namelijk een enorme transformatie ondergaan, door haar donkere lokken blond te verven. En wauw, she looks good!

Soooo… I finally did iiiiit”, schreef Anna bij een filmpje van haar spannende transformatie. “Ik ben blond en ik kan niet genoeg vertellen over de opwinding, angst maar vooral het geluk dat dit eindelijk gebeurt.” Vorig jaar verscheen Anna ook al met een blonde coupe op the gram, maar dat was een pruik. Dit keer is het the real deal. Samen met haar trusty haarstylist Floor Kleyne en de hulp van beautymerk L'Oréal wist ze haar zwarte lokken een flink aantal tinten lichter te krijgen. En wij moeten zeggen, het staat haar fantastisch.

Bron: Videoland | Beeld: HNTM, Instagram

Laatste nieuws