Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian uit de kleren zonder photoshop

Zou het een nieuwe trend worden? Dat voortaan elke vrouwlijke celeb in Hollywood  gaat roepen dat haar nieuwe fotoserie...

Kim Kardashian uit de kleren zonder photoshop

Zou het een nieuwe trend worden? Dat voortaan elke vrouwlijke celeb in Hollywood  gaat roepen dat haar nieuwe fotoserie niet door Photoshop is bewerkt. Jessica Simpson deed het voor de cover van Marie Claire, Britney ‘verbood’ retouches op de campagnefoto’s voor kledingmerk Candies en nu staat Kim Kardashian zo voloptueus als ze is bloot in het magazine Harper’s Bazaar.

Kim zegt zelf niet te snappen waarom iedereen het voortdurend over haar rondingen heeft. “Het gaat altijd over mijn kont, ik begrijp het niet. Ik ben Armeens. Het is normaal. Mijn kont is wellicht niet zo groot als je zou denken, want ik heb slanke benen en een slanke taille en daardoor lijkt mijn kont groter”.

Toen Kim opgroeide, was het alleszins niet haar achterkant die haar zorgen baarde. “Ik was elf en ik had een C-cup! In bed lag ik te bidden: ‘Heer, astublief, laat mijn borsten niet meer groeien’. Ik haatte ze”.

Kim hoopt dat haar zelfvertrouwen aanstekelijk werkt voor andere, welja, ‘vollere’ vrouwen. “Omhels je rondingen, omhels jezelf, dat is de boodschap van deze fotoshop loze sessie.