Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tatjana vs. Paay: “Grow up!”

Het boekje dat La Paay onlangs open deed over de relatiegeheimen met ex-man Adam Curry vindt Tatjana maar onvolwassen. “...

Tatjana vs. Paay: “Grow up!”

Het boekje dat La Paay onlangs open deed over de relatiegeheimen met ex-man Adam Curry vindt Tatjana maar onvolwassen. “Ik zou tegen haar willen zeggen: doe niet zo kleinzerig! Grow up! Gedraag je als een volwassen vrouw, accepteer en incasseer de pijn en ga verder met je leven. Maar bovenal: hou je mond!”, aldus de Flodder babe die niet op haar mondje is gevallen.

Tatjana laat het daar niet bij en doet nog meer felle uitspraken over de 60-jarige Patricia Paay. “Het is een prachtige vrouw, maar dat je na twintig jaar je financiële onafhankelijkheid uit handen te hebben gegeven er opeens weer alleen voor staat en uit pure nood in een blad moet gaan staan? Nee, ik zou wel heel miezerig en zielig moeten zijn, wil ik op mijn zestigste nog in de Playboy staan.”

Simic krabbelt toch ietwat terug en vertelt: “Zeg nooit nooit, maar ik vind het niet chic. Als mijn moeder dat zou doen, zou ik me schamen. Ik vind dat je aan klasse verliest als je dit soort dingen doet boven een bepaalde leeftijd. Ik hoop dat ik dat nooit op die manier hoeft te doen.”

Zou dit de start zijn van een enorme cat fight tussen de twee Playboy collega’s?