Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het beautygeheim van Patricia Paay

Aan Grazia vertelt het Popstars jurylid dat ze zestig jaar is, maar zich nog tussen de 35 en veertig jaar voelt. “Mensen...

Het beautygeheim van Patricia Paay

Aan Grazia vertelt het Popstars jurylid dat ze zestig jaar is, maar zich nog tussen de 35 en veertig jaar voelt. “Mensen die mij niet kennen schatten me ook op die leeftijd. Om er nog goed uit te zien hou ik vast aan bepaalde beautyrituelen. Ik smeer mijn huid iedere dag in met olijfolie en ik probeer zoveel mogelijk zalm te eten.”

Patries probeert ook haar geest jong te houden. “Ik blijf jong denken en ik heb een gezonde interesse in alles om me heen. Ik omring me ook niet te veel met oude mensen.”

Het beautygeheim van de 60-jarige lijkt goed te werken, Patricia Paay en haar dochter Christina Curry worden regelmatig voor zussen aangezien. “Het komt wel eens voor dat mensen mijn moeder als mijn zusje of vriendin inschatten. Vooral als we van de achterzijde worden bekeken”, zo vertelt dochter Curry.

Gelukkig hebben Christina en haar moeder dezelfde maat en kunnen de twee veel kleding van elkaar lenen. “Als mijn moeder iets kwijt is, dan weet ze waar ze dat kan vinden”, aldus Christina.