Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alexandra loves: ? ‘Lee Stafford Sea Salt Spray’

Het wordt zomer en het strand lonkt. Waan je je al in een bikini op een zonnebedje? Heb je de nieuwste zonneproducten al...

Alexandra loves: ?  ‘Lee Stafford Sea Salt Spray’

Het wordt zomer en het strand lonkt. Waan je je al in een bikini op een zonnebedje? Heb je de nieuwste zonneproducten al in huis?De haren mogen ook niet vergeten worden. Een dipje in de zee geeft je haar weliswaar á la minute meer body maar het zout tast de conditie van je haar aan. Gevolg? Coupe hooiberg.

Lee Stafford komt nu met een spray uit, daar creëer je in één keer een sexy hairdo mee. Beach Babe Sea Salt Spray zorgt voor een trendy beach look zonder één druppel zeewater. Je hoeft dus niet naar het strand te gaan om deze look te creëren. Je kan de spray ook na een dagje strand gebruiken om thuis die beachlook vast te houden.

Het is heel eenvoudig: föhn je haar voor 95% droog en spray de Sea Salt Spray luchtig over je haar. Verdeel je haar in een paar losse strengen en draai elke lok in. Zet ze vast met een elastiekje of clipje en bindt dan alle strengen losjes bij elkaar. Na een kwartiertje draai je de twisted buns los en voila: the beach goddess look is geboren.

Beach Babe Sea Salt Spray, exclusief bij Etos te verkrijgen €8,49 ( 150 ml)