Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trend Report: op & top vrouwelijk in een smoking

Heb jij je outfit voor de feestdagen al in de kast hangen? Nee? Dan geven we je nu een gouden tip; koop geen jurk maar e...

Trend Report: op & top vrouwelijk in een smoking

Heb jij je outfit voor de feestdagen al in de kast hangen? Nee? Dan geven we je nu een gouden tip; koop geen jurk maar een smoking. De smoking voor dames is opeens namelijk razendpopulair.

Afgelopen week werden talloze celebs in smoking gespot bij officiële events. Zo trok Gossip Girl-actrice Leighton Meester een Thom Brown pak (met das) aan naar de Gotham film awards. En ging Winona Ryder (actrice en ex van Johnny Depp en Matt Damon) in een Givenchy smoking naar de première van haar nieuwste film ‘Black Swan’.

Beide actrices zagen er sexy en krachtig uit in hun tuxedos. In een smoking hoef je er dan ook helemaal niet perse mannelijk uit te zien. Draag er een paar goede high heels onder en maak je look af met eye-catching sieraden en je bent op en top vrouwelijk.

Een goed pak is bovendien nog veel comfortabeler en warmer dan al die blote feest jurkjes en rokjes. Je hoeft niet bibberend aan het kerstdiner te zitten en je kunt je er lekker vrij in bewegen.

Wie wil er nu nog jurkjes van kant, rokjes van zijde en lagen tule?

 

Diverse celebs kozen al voor de smoking. Maar denk maar niet dat ze er allemaal hetzelfde bij liepen. Nee hoor, deze bekende dames mixten & matchten de meest bijzondere smokingcreaties bij elkaar. Witte en zwarte pakken wisselden elkaar af, net zoals strikjes en dassen. Eén ding hadden deze vrouwen echter gemeen: they all looked smoking hot.

Ben je overtuigd en ga jij deze kerst/Oud & Nieuw voor een smoking?Bij ZARA en H&M kwamen we enkele coole smoking-items tegen.

Zara

Zara

H&M