Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cindy Crawford maakt zich zorgen om moedervlek

Dit meldt Styletoday. Het zou vreemd zijn als wij Cindy Crawford voortaan zonder haar handelsmerk in tijdschriften zoude...

Cindy Crawford maakt zich zorgen om moedervlek

Dit meldt Styletoday. Het zou vreemd zijn als wij Cindy Crawford voortaan zonder haar handelsmerk in tijdschriften zouden zien staan. Maar Cindy houdt haar moedervlek dan ook goed in de gaten. Het 43 jarige model vertelde onlangs aan de Daily Mail dat ze zich wel is zorgen maakt dat haar moedervlek kwaadaardig kan worden.

“Ik praat er niet graag over maar ik laat mijn moedervlekken elk jaar controleren. Dat is iets wat iedereen zou moeten doen.” Toen de carrière van Crawford net begon in de jaren 80 was de moedervlek niet meer dan een sproetje. Sindsdien is de moedervlek aanzienlijk gegroeid en steekt die boven de oppervlakte van de huid uit.

Dit soort ontwikkelingen worden door artsen vaak nauwlettend in de gaten gehouden aangezien het een teken kan zijn van kwaadaardigheid. Cindy vertelt verder dat ze haar gezondheid heel serieus neemt, ze drinkt heel af en toe en rookt nooit.