Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Madonna’s mode- en beautygeheimen

Wie wilt niet de mode- en beautygeheimen weten van ’s werelds grootste popdiva? Dat dacht ook Marie Claire UK. In het ni...

Madonna’s mode- en beautygeheimen

Wie wilt niet de mode- en beautygeheimen weten van ’s werelds grootste popdiva? Dat dacht ook Marie Claire UK. In het nieuwste nummer vragen ze Madonna over haar parfum, dochter Lourdes en haar beautygeheim, een aantal uitspraken:

Beautygeheim

“In de ochtend sta ik meestal met de kinderen op en sneak ik later weer het bed in om nog een een paar uurtjes te slapen. Dus ik sta twee keer per dag op of een keer maar dan ben ik voor de rest van de dag een beetje humeurig. Om echt wakker te worden gebruik ik Japanse oogdruppels. Verder ben ik gek op de natuurlijke producten van Eminence, ik hou van alles wat naar eten ruikt. ’s Avonds flos ik mijn tanden, was ik mijn gezicht en hang ik mijn kleding op. Ik ga nooit slapen met make-up op. Ik ben leeuw van sterrenbeeld en er goed uit zien en lekker ruiken is heel belangrijk”.

Over haar parfum

“Ik heb een dure smaak. Ik hou van de geur van wilde rozen maar het is moeilijk deze specifieke geur te ontwikkelen dus werd het gardenia’s en tuberoos. En ik ben ook gek op de geur van whisky. Als ik dat ruik denk ik, ‘oh, dat zou een geweldige geur zijn voor een mannenparfum.”

Dochter Lourdes

“Mijn dochter heeft een sterke mening en ze weet wat ze leuk vindt. Ze heeft een goede smaak en stijl. Soms zijn we het niet met elkaar eens. Ik vind het bijvoorbeeld niet ok dat ze haar hoofd gedeeltelijk kaal scheert maar zij houdt ervan. Het is leuk met haar samen te werken en af en toe vraag ik: ‘Kan dit? Schoenen ja of nee?”