Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lady Gaga wil mannequin met roze schaamhaar

Er zijn meer smeuïge details naar boven gekomen over het divagedrag van Lady Gaga. Tijdens de rechtszaak tegen de zanger...

Lady Gaga wil mannequin met roze schaamhaar

Er zijn meer smeuïge details naar boven gekomen over het divagedrag van Lady Gaga. Tijdens de rechtszaak tegen de zangeres, aangespannen door haar voormalig assistente Jennifer O’Neill, blijkt dat Gaga er vreemde eisen op na houdt.

Bij elk optreden eist Gaga dat er een mannequin met veel roze schaamhaar in haar kleedkamer staat. Daarnaast wil de extravagante diva dat er twee handdoeken klaar liggen, die naar lavendel ruiken, met bijbehorende washandjes en een spons. Verder wordt er prijs gesteld op kaarsen, wijn, crackers en witte leren sofa’s, weet The Sun.

Door de rechtszaak komen er steeds meer vreemde details naar buiten over Gaga. Maandag werd namelijk ook al bekend dat de oud-assistente van het popidool werd gedwongen om bij haar baas in bed te slapen.

O’Neill klaagde Lady Gaga in 2011 aan. Jennifer zegt dat ze nog ruim 260.000 euro van de zangeres tegoed heeft. Ze is namelijk nooit uitbetaald voor 7100 uur overwerk. Wat er overigens gebeurt met die mannequin, is onduidelijk. (DW)Bron: BuzzE Beeld: Getty