Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bruiloftsgasten Jennifer Aniston staan paraat

De bruiloftsgasten van Jennifer Aniston en Justin Theroux moeten klaarstaan om ieder moment naar de trouwlocatie af te r...

Bruiloftsgasten Jennifer Aniston staan paraat

De bruiloftsgasten van Jennifer Aniston en Justin Theroux moeten klaarstaan om ieder moment naar de trouwlocatie af te reizen. De bestemming is nog onbekend, maar de gasten is verteld dat zij hun telefoon bij de hand moeten houden in afwachting van de details.

Jennifer en Justin hebben hun gasten verteld dat zij zeer binnenkort een telefoontje kunnen verwachten. Wanneer de familie en vrienden van het stel worden gebeld, moeten zij zo snel mogelijk naar de locatie vertrekken”, zo meldt een bron aan RadarOnline.

Het zou een intieme bruiloft worden met maar een klein aantal gasten. De moeder van Jennifer is ook uitgenodigd. Jennifer en haar moeder, Nancy Dow, hebben al jaren een moeizame relatie, maar Justin zou haar hebben overgehaald. “Justin vindt familie erg belangrijk en hij heeft Jennifer ervan overtuigd dat ze haar geschillen met haar moeder achter zich moeten laten en haar moet uitnodigen”, aldus de bron. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images