Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Russell Crowe en Natalie Imbruglia aan het daten?

Volgens insiders bloeit er iets moois op tussen Russell Crowe en Natalie Imbruglia. De twee zouden al even aan het daten...

Russell Crowe en Natalie Imbruglia aan het daten?

Volgens insiders bloeit er iets moois op tussen Russell Crowe en Natalie Imbruglia. De twee zouden al even aan het daten zijn, meldt Mirror.

Het Australische stel werd gespot in de nacht na de Oscars. Volgens ooggetuigen zaten de twee urenlang achter een piano in de Gladiator’s Suite van het Beverly Hills Hotel.

Nadat ze tot in de vroege ochtend samen liedjes zongen, vertrokken ze met een aantal vrienden naar de kamer van Russell. “Ze hadden het samen erg naar hun zin en deden weinig om hun geflirt te verbergen”, aldus een bron. De acteur liet de dag erna op Twitter weten dat hij een behoorlijke kater had.

Russell en Natalie werden eerder al samen gespot tijdens een feestje in het Soho House Hotel in Hollywood. Later werden ze samen gezien op de Australian Academy of Cinema and Television Arts Awards, de uitreiking van de belangrijkste filmprijzen in Australië. Volgens bekenden van de twee zijn de twee “slechts vrienden”.

De Australische acteur ligt op het moment in scheiding met zijn vrouw Danielle Spencer. Natalie scheidde in 2008 van haar man Daniel Johns, de frontman van de rockband Silverchair. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images