Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mooiste Oscar-kapsels ooit

We maken ons op voor het grootste rode loper feest van het jaar: de Oscars! Wie zijn er, wat dragen ze en wat voor kapse...

Mooiste Oscar-kapsels ooit

We maken ons op voor het grootste rode loper feest van het jaar: de Oscars! Wie zijn er, wat dragen ze en wat voor kapsels en make-up spotten we? Wij hebben er weer o zo zin in. Als opwarmertje alvast de mooiste Oscar-kapsels van de afgelopen jaren!

Beste half-up style

De prachtige half-up look van Angelina Jolie (2009) oogstte meer aandacht dan haar rode lippen. En dan in combinatie met een paar smaragdgroene oorbellen van 2,5 miljoen: prachtig!

Mooiste haarkleur

Prachtige highlights laten Anne Hathaway in 2011 volop stralen.

Mooiste volume

Beyoncé (2005) stelt nooit teleur op de rode loper. Zo vergeten wij bijvoorbeeld nooit meer deze prachtige hairdo tijdens de uitreiking van de Oscars in 2005. Wat een volume!

Mooie retrokapsel

Retro is hot! Niet alleen in 2013, maar ook al in 2004. Charlize Theron weet dit goed te vertalen met deze mooei waves in combinatie met Gucci-oorbellen en een glow skin.

Mooiste vlechten

Tijdens de uitreiking van de Oscars in 2008 was Jessica Alba (2008) hoogzwanger, maar wat zag ze er mooi uit. Ze had een prachtige vlecht geweven rond haar lage, rommelige knot.

Mooiste paardenstaart

Laat het maar aan Kate Beckinsale (2011) over om een eenvoudige paardenstaart om te toveren tot de meest sexy hairdo op de catwalk. Haar warrige golven en mooie make-up: wij zijn jaloers!

Mooie knot

Knotten doen het altijd goed op de rode loper. Maar er zijn toppers, zoals deze van Miley Cyrus in 2011. Hoewel het een rommelige knot is, oogt het toch elegant door de chique oorbellen.

Sleek & straight

Strak en eenvoudige lokken in combinatie met dramatische rode lippen. Prachtige look van Nicole Kidman (2007)!

Best bang

Deze sideswep pony in combinatie met losse look geeft Reese Witherspoon (2007) meer pit dan een ingewikkelde updo.

Mooiste krullen

Wauw, wat een mooie krullen heeft Sarah Jessica Parker (2009). Ze glanzen en zijn de hoogtepunt van haar hele look.

Beste bob

Bob meet bombshell. Deze golvende bob staat Scarlett Johansson (2011) perfect. Wil je ook zo’n bob, laat ‘m dan net boven je schouder knippen.

Beste updo

Laat het maar aan Demi Moore (2011) over om een klassieke chignon om te toveren tot een sexy look. In combinatie met haar prachtige Versace-jurk stond miss Moore op bijna iedere best geklede lijst.

Beeld: Getty Images