Carol’s Blog: Dolle Dwaze Smulweekjes!

Wat een heerlijke smulweken waren het toch weer. Het begon natuurlijk met JayZ-Solange-gate. Dankzij de losse handjes en...

Wat een heerlijke smulweken waren het toch weer. Het begon natuurlijk met JayZ-Solange-gate. Dankzij de losse handjes en lenige beentjes van Solange, kreeg menig Twitter wannabe eindelijk die lang gekoesterde minute of fame. Wat een creativiteit loopt er toch rond in de digitale wereld. Ik werd er bijna emotioneel van.

Ondergetekende maakte natuurlijk dankbaar gebruik van het feit dat de gelegenheidsboksring zich op slechts 15 metrominuten van haar huis bevindt. Speciaal voor de Shownieuwskijkers bracht ik een bezoekje aan The Standard Hotel hier in New York met een missie: de bewuste lift binnendringen. Aanvankelijk kreeg ik daar gewoon toestemming voor. Zolang ik die cameraman maar buiten liet, mocht ik best met mijn telefoon die lift in. Jammer voor mij was dat de lift te donker was en dat het filmen niet meteen lukte. Toen ik een tweede poging deed, stapte er een medewerker van het hotel in de lift en moest ik het filmen staken tot de 16de verdieping en daar vervolgens doen alsof ik er echt iets te zoeken had. Toen ik eindelijk weer een lege lift binnen hoopte te stappen om mijn missie alsnog te kunnen volbrengen, floepten de deuren van een naastgelegen lift open. Twee mannen vroegen of ik een kamer had in het hotel. “Nee,” was mijn antwoord. “Of ik dan zo vriendelijk wilde zijn in de lift te stappen, zodat zij mij naar de dichtstbijzijnde uitgang konden escorteren,” verzochten zij mij vriendelijk. Aiii!

Dit weekend namen mijn ‘collegaatjes’ het van me over in Parijs en Florence voor Het Huwelijk van het Jaar. Ik vind eigenlijk dat er paal en perk gesteld moet worden aan het toekennen van deze titel. Maak het simpelweg onmogelijk meer dan 1 keer kans te maken op deze eervolle vermelding. Je moet er toch niet aan denken dat die Kardashians straks weer hun intrede doen in een rustiek, middeleeuws stadje in Zuid-Europa, omdat Kim over twee jaar alwéér moet trouwen? En wat dacht je van al die kansloze toeristen, die ineens een selfie moeten maken voor dat kasteel in Florence? Of nog erger, mensen zonder smaak en te veel geld die ineens óók daar moeten trouwen? Dat moeten we gewoon niet willen.

Toen ik  die arme Rob Kardashian huilend op dat vliegveld zag met al die fotografen om zich heen, had ik echt even medelijden met hem. Denk je net even die zenuwen weg te slikken met een dozijn Italiaanse cakejes, moet jouw zus, met haar bilimplantaten en plastisch opgezette wangetjes weer een rotopmerking maken over jouw gewicht. Zie je dan niet dat Robje een eetprobleem heeft ontwikkeld dankzij die camerageilheid van JOU en die akelige Momager van jou, Kim? Denk je niet dat zoveel valsheid net voor je het altaar betreedt ongeluk kan brengen? Als er iemand is die het lot niet zo moet tarten, dan ben jij het wel. Bovendien is Rob de enige die au naturel is in de Kardashian-Jenner dynastie en dat getuigt van moed!

Ach, we wachten die eerste 72 dagen maar weer rustig afÂ…

Laatste nieuws