Stel je vraag aan ABN AMRO

Out of money! En nu? Het is je ongetwijfeld weleens overkomen: erachter komen dat je welverdiende salaris er deze maand...

Out of money! En nu? Het is je ongetwijfeld weleens overkomen: erachter komen dat je welverdiende salaris er deze maand wel héél snel doorheen is gegaan. Die maand erna kwam je misschien weer hetzelfde probleem tegen. En die maand erna… Oeps!

Het aantal mensen met betalingsproblemen in ons land blijft groeien. De cijfers liegen niet: het afgelopen halfjaar zijn er bijna 19.000 mensen bij gekomen met een betalingsachterstand op hun lening. Eén van de oorzaken hiervan is bijvoorbeeld een slordige administratie. Veel mensen weten niet precies wat er binnenkomt en wat er gespendeerd wordt, waardoor ze elk maand met een tekort zitten.

ABN AMRO helpt!

Komt dat je bekend voor? No worries! Het is nooit te laat om je financiële zaakjes op orde te stellen en te zorgen dat je aan het einde van de maand nog een stukje geld overhoudt. Wel zo handig voor onverwachte uitgaven, natuurlijk (of dat paar Louboutins waar je al tijden je zinnen op hebt gezet…)!

Hierbij kan ABN AMRO je heel goed helpen. Ze hebben namelijk op het forum van VIVA een speciaal topic geopend waarin je al je vragen kwijt kunt over eventuele betalingsproblemen. Heb je bijvoorbeeld geen idee hoe je je woonlasten blijvend kunt verlagen, of hoe je tussentijds je rente aanpast? Of ben je benieuwd wat hét ultieme geheim is voor een keurig bijgewerkte administratie? De adviseurs in het topic helpen je graag met al je vragen rondom dit thema. Zij zitten elke dag (behalve zondag) klaar om jouw brandende kwesties te beantwoorden.

Heb jij zo’n prangende vraag voor de ABN AMRO-adviseurs? Stel ‘m dan gelijk in het topic op het forum. De adviseurs zullen daar zo snel mogelijk op jouw vraag reageren.

Laatste nieuws