Rihanna’s rare én peperdure beauty behandelingen

Dat Rihanna altijd haar best doet om er goed uit te zien, valt ons allemaal op. Maar de hoeveelheid behandelingen om het...

Dat Rihanna altijd haar best doet om er goed uit te zien, valt ons allemaal op. Maar de hoeveelheid behandelingen om het resultaat te bereiken, is bijna te gek voor woorden. Dan hebben we het nog niet eens over het prijskaartje gehad.

Vampierbehandeling

Volgens Life & Style magazine geeft de 26-jarige zangeres per week zo’n 40.000 euro uit aan haar uiterlijk! Volgens een bron is haar ‘wimperexpert’ altijd oproepbaar en belt Rihanna haar soms op het laatste moment op voor ze gaat stappen. Ook ondergaat ze regelmatig behandelingen om haar huid strakker te maken, zoals laserbehandelingen, lichttherapie, zuurstoftherapie en zelf een ‘vampierbehandeling’. De naam van deze beruchte behandeling zegt al bijna genoeg. Er worden gaatjes in het gezicht geprikt en bloedplasma over de huid verspreid. Daarnaast laat Rihanna haar hele lichaam laseren en ondergaat dagelijks een spraytan.

Al met al schijnt dat nog niet eens het duurste grapje te zijn. De zangeres schijnt het meeste te geven om haar haar. De bron meldt: “Ze heeft altijd een haarexpert op oproepbasis. Ze wil alleen maar echt mensenhaar dragen dat nooit een chemische behandeling heeft ondergaan. Haar laatste look kost rond de zevenduizend dollar. Haar haar is haar belangrijkste accessoire.”

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws