Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het Hollywoodsprookje van Sanne Hamers

Sanne Hamers (27) studeerde nog toen ze in Groningen ijshockeyer Wyatt Russell tegen het lijf liep. Zijn naam doet waars...

Het Hollywoodsprookje van Sanne Hamers

Sanne Hamers (27) studeerde nog toen ze in Groningen ijshockeyer Wyatt Russell tegen het lijf liep. Zijn naam doet waarschijnlijk niet meteen een belletje rinkelen, maar zijn familie ken je zeker. De Amerikaanse Wyatt is namelijk de zoon van Goldie Hawn en Kurt Russell en dus ook het broertje van Kate Hudson. Sanne en Wyatt werden smoorverliefd, zijn inmiddels getrouwd en wonen vandaag de dag samen in Californië. Maar hoe is het om zo'n beroemde schoonfamilie te hebben en te leven in Hollywood?

Wennen

"Toen ik net een relatie had met Wyatt dacht ik continu: 'Dit is raar'. Zeker als er paparazzi op ons stonden te wachten, vooral om Wyatts zus (Kate Hudson) te fotograferen", vertelt Sanne in een exclusief interview met Grazia. Maar als snel merkte ze dat bekende sterren ook maar mensen zijn: "Als je ze wat beter leert kennen, zie je dat iedereen z'n eigen issues heeft en ook gewoon naar de wc gaat."

Goldie Hawn

Het leven met een wereldberoemde schoonfamilie en vrienden heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen. "Via Goldie, de moeder van Wyatt, kon ik terecht bij Rachel Zoe voor een stageplaats", vertelt de blondine. Al snel vroeg Goldie Sanne om haar styliste te zijn. Momenteel is Goldie haar enige vaste celebrityklant.

Leven in Hollywood

"Als ik als buitenstaander naar mijn leven zou kijken, zou ik denken: 'Wow'. Maar als dat eenmaal met je leven gebeurt, pas je je aan. Dat iedereen hier botox gebruikt, er ontsmettingsdoekjes naast winkelwagentjes staan om het handvat te reinigen en op elke hoek een doggie day care zit, dat is voor mij nu normaal", aldus de Hollandse stylist.

Lees het hele interview met Sanne Hamers deze week in Grazia!

Sanne Hamers

Beeld: Deborah Anderson / Getty Images